Stress ned før jul

Foto: Finn Strand

Julegaver, julevask, juleditt og juledatt - vi løper fra det ene til det andre! Her er våre beste tips til hvordan du kan stresse ned før jul. 

KURS ELLER FELLESTUR

Turprogrammet for 2019 er klart, og vi har et variert og tettpakket program for absolutt alle! Se om du finner et passende kurs eller en fellestur å gi i gave. Alle turene våre ligger HER, men du finner også et flott utvalg i vårt nye turmagasinTURglede.

UTEMIDDAG

Å bli invitert på middag er alltid hyggelig, men det er noe ekstra med et måtid utendørs. Invitèr til en ettermiddagstur i nærmiljøet og middag fra bål, primus eller termos. Garantert en vinner i vintermørket. Her er tips til meny. 

TUR MED TURLEDER

Mange drømmer om å gå en lengre tur i fjellet, men er usikre på om de tør å sette av gårde alene. Kanskje kan drømmen om hvite vidder bli til virkelighet gjennom din gave? STF tilbyr mange fellesturer med erfarne turledere. Gå hit for å finne en tur som passer. 

HYTTETUR

Planlegg en hyttetur med deg som turfølge! Hvor stor opplevelsen er kan du justere selv: dagstur, overnatting eller en hel helg. Hytter er det nok av: STF har 46 fjellhytter og DNT har 550 hytter over hele landet; ubetjente, selvbetjente og betjente. Drar dere til Lysefjorden turisthytte, Stranddalen turisthyttePreikestolen fjellstue eller Haukeliseter fjellstue, kan du legge på en treretters middag i gavepakken. 

MEDLEMSKAP

Et STF-medlemskap gir flotte naturopplevelser, rabatt på overnatting på STFs hytter, mulighet for å være med på turer, kurs og andre aktiviteter, samt en rekke andre fordeler. I tillegg er du med å støtte arbeidet med å merke stier, vedlikeholde hytter og kviste løyper. Les mer HER.

Foto: Arild Rosnes

Annonse

Skrevet av Henriette Gill 6. desember 2018