STFs beste julegavetips

Hva med å legge en tur eller et kurs under treet? Eller et magisk vinteropphold på Haukeliseter fjellstue?  Vi gir deg 7 opplevelsesrike gavetips, som vil gi minner for livet. 

ÅRETS TURBOK

Årets julegave foreligger nå i bokform: Stavanger Turistforening 150 turer fra hav til hei. Turboka presenterer 150 ulike turforslag med stor geografisk spredning, og utvalget er noe av det beste Rogalandsnaturen har å by på.

MEDLEMSKAP

Et STF-medlemskap gir flotte naturopplevelser, rabatt på overnatting på STFs hytter, mulighet for å være med på turer, kurs og andre aktiviteter, samt en rekke andre fordeler. I tillegg er du med å støtte arbeidet med å merke stier, vedlikeholde hytter og kviste løyper. Les mer HER.

HYTTETUR

Planlegg en hyttetur med deg som turfølge! Hvor stor opplevelsen er kan du justere selv: dagstur, overnatting eller en hel helg. Hytter er det nok av: STF har 45 fjellhytter og DNT har 550 hytter over hele landet; ubetjente, selvbetjente og betjente. Drar dere til Lysefjorden turisthytte, Stranddalen turisthyttePreikestolen fjellstue eller Haukeliseter fjellstue, kan du legge på en treretters middag i gavepakken. 

TUREN STARTER I TURSENTERET

Tursenteret vårt i Kannik er allerede i julestemning og har fått inn flotte julegaver og produkter til store og små. I tillegg er de oppdatert på forholdene i fjellet, og kan hjelpe deg med turplanlegging, følere julegavetips og gavekort. 

KURS ELLER FELLESTUR

Turprogrammet for 2018 er klart, og vi har et variert og tettpakket program for absolutt alle! Se om du finner et passende kurs eller en fellestur å gi i gave. Alle turene våre ligger HER, men du finner også et flott utvalg i vårt nye turmagasin TURglede

UTEMIDDAG

Å bli invitert på middag er alltid hyggelig, men det er noe ekstra med et måtid utendørs. Invitèr til en ettermiddagstur i nærmiljøet og middag fra bål, primus eller termos. Garantert en vinner i vintermørket. Her er tips til meny. 

TUR MED TURLEDER

Mange drømmer om å gå en lengre tur i fjellet, men er usikre på om de tør å sette av gårde alene. Kanskje kan drømmen om hvite vidder bli til virkelighet gjennom din gave? STF tilbyr mange fellesturer med erfarne turledere. Gå hit for å finne en tur som passer. 

Årets absolutte beste julegave – 150 turer!
Årets absolutte beste julegave – 150 turer! Foto: Marius Vervik

Annonse

Skrevet av Henriette Gill 7. desember 2018