Jubileumsfest i Lysebotn

Arrangement

Dato
15. september 2018 kl. 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Arrangement, Festival, Musikk, Grilling, Fest
Arrangører
Stavanger Turistforening, Lysefjorden Turisthytte
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
542
Dette arrangementet er over!

Velkommen til jubileumsfest i Lysebotn! Den Norske Turistforening fyller 150 år i år. Stavanger Turistforening markerer det med en heidundrendes jubileumsfest på Lysefjorden Turisthytte i Lysebotn lørdag 15. september.

Enten du har vandret selv, eller om du har vært med på en av våre fellesturer, så samles vi alle til festmiddag på Lysebotn lørdag kveld. Middagen serveres klokka 19.00, og består av en utsøkt grillbuffé og dessert. Utover kvelden blir dans og lystig lag med livemusikk fra bandet Framifrå. 

Det er gratis å være med på festen, men du må selv bestille mat og overnatting hos Lysefjorden turisthytte. Med overnattingen følger det også en solid frokost. Det er mulig å sove i telt. Dette koster 200 kroner, inkludert frokost. Middag inkludert dessert koster 450 kroner kroner. Drikke kjøpes i tillegg.

Program:

Lørdag:

  • Kl. 19.00 Middag
  • Bluegrass-bandet Framifrå spiller dansbar musikk inn i de små timer

Søndag:

Jubileumsfest i Lysebotn

Velkommen til jubileumsfest i Lysebotn! Den Norske Turistforening fyller 150 år i år. Stavanger Turistforening markerer det med en heidundrendes jubileumsfest på Lysefjorden Turisthytte i Lysebotn lørdag 15. september. Enten ...

Kontaktinformasjon: