Podlestløypa - nærtur på Jæren (1321)

Fellestur

Dato
10. juni 2020 kl. 17:30 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur
Arrangører
Jæren Turlag, Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1321
Dette arrangementet er over!

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi begrenser gruppestørrelsen, og vi krever påmelding på alle våre turer slik situasjonen nå er. Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her. Takk for tålmodigheten.

Bli med på ein rundtur langs merka nærtur på Jæren.

Frå Orre samfunnshus går turen vestover til Orre kyrkje og vidare langs Åsevegen og Øgardsvegen. Landskapet vest mot havet har gitt oss gardsnavnet Salte, som tyder låglendt, sumphaldig land. Etterkvart går vi inn i Salteskogen der det er fine stiar og gapahuk med sitjeplassar under tak. Er du heldig kan du møta både ekorn, hare og rådyr i skogen. Turen tilbake går langs Pollestadvegen. 

Oppmøte:
Orre samfunnshus kl. 17.30.

Turleiar:
Anne Reidun Garpestad, mob. 958 19 098

Denne turen er ein av nærturane som går kvar annan onsdag kl 17.30 på Jæren. Nærturane er eit samarbeid mellom Jæren Turlag og kommunane Time, Hå, Klepp og Gjesdal. Jæren turlag har eit fadderlag som har ansvaret for merkinga av 23 næturer i dei fire kommunane.

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrenser gruppestørrelsen til maks 20 deltakere og vi krever påmelding for å kunne delta. Vi følger DNT smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Takk for tålmodigheten.

Podlestløypa - nærtur på Jæren (1321)

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi begrenser gruppestørrelsen, og vi krever påmelding på alle våre turer slik ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Anne Reidun Garpestad