Moro med høstblader og høstverksted (1513)

Fellestur

Dato
7. oktober 2018 kl. 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom
Arrangører
Sandnes Turlag, Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1513
Dette arrangementet er over!

Søndag 7. oktober inviterer Barnas Turlag Sandnes til tur i Rogaland Arboretet og høstverksted. Bli med å la deg inspirere av høstens vakre farger og lag flott høstkunst, 10:30-15:00

Oppmøte: Rogaland Arboretet kl. 10:30, P-plass lengst inne ved tjørnet

Vi møtes på parkeringsplassen til Rogaland Arboretet 10:30 og går videre herfra innover på grusstien, små stier og lar oss inspirere av høstens vakre farger. Vi samler blader, pinner, kongler, mos og det vi ellers finner av naturmateriell som vi vil lage flott høstkunst av. Dette blir en kjekk familieaktivitet for både små og store. Etter turen spiser vi niste (ute eller inne) og begynner med høstverksted i varm og koselig tømmerhytte ved siden av kafeteria av Aboretet.

Utstyr som må tas med: Nistepakke, drikke, våtservietter eller annet til å vaske små hender med, noe til å plukke naturmateriell i f. eks spann, pose.

Utstyr som kan være kjekt å ha med: Kamera, Kikkerten, lommekniv, eske for å transportere kunstverk hjemover

Pakkeliste: gode sko (Gore-Tex, gummistøvler), lag-på-lag av ull, ull/fleece og vann- og vindtett jakke/bukse. Lue og votter. Husk det kan være kaldt på denne årstiden.

Pris: kr. 20,- per barn, som dekker materiell m.m. Betales til turleder!

Påmelding!

Moro med høstblader og høstverksted (1513)

Søndag 7. oktober inviterer Barnas Turlag Sandnes til tur i Rogaland Arboretet og høstverksted. Bli med å la deg inspirere av høstens vakre farger og lag flott høstkunst, 10:30-15:00 Oppmøte: ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Antje Krieger