Stiløpetur fra Flørli til Kjerag (822)

Anbefalt tur for jubileumsåret 2018 – Se flere

Fellestur

Fra dato
14. september 2018 kl. 16:00
Til dato
16. september 2018
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Løpetur, 150Årsjubileum, Jubileum2018
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF Fjellsportgruppa
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
822
Dette arrangementet er over!

Bli med på en lang og spektakulær løpetur fra Flørli til Lysebotn via Kjerag. Turen avsluttes med en fantasisk kveld på Lysefjorden turisthytte under Lysefjorden vandrefestival.

Program: 

Dag 1- Vi reiser med hurtigbåt fra Lauvvik til Flørli fredag kl.16.45. På Flørli innlosjerer vi oss på turistforeningshytta og tar en tur på den lokale puben. 

Dag 2- En lang dag venter, vi er derfor tidlig oppe. Vi pakker lette sekker med det nødvendigste vi trenger for løpeturen, skifteklær og resten av bagasjen sender vi med båten til Lysebotn. Turen til Lysebotn er 25km i høyfjellsterreng. Etter en lang dag ankommer vi Lysebotn turisthytte på kvelden, her er festivalen i gang og vi slenger oss med på festen og nyter god grillmat og livemusikk. 

Dag 3- Frokost og båttur med hurtigbåt eller turistferje fra Lysebotn til Lauvvik. Deltakerne velger transport selv, og er velkomne til å være med på STFs arrangement på Bakken gård hvis de ønsker dette.  

Planleggingsmøte: Vi arrangerer en obligatorisk løpetur for alle påmeldte for en formsjekk. Det er viktig at gruppen er jevn på en slik tur, dersom noen skulle vise seg å ikke være i god nok form kan de dessverre ikke være med. 

Pakkeliste: lett løpesekk, terrengsko, vind/vanntette klær til løpeturen og lett isolerende bekledning. Sovepose, liggeunderlag, håndkle, skifte (sendes med båt til Lysebotn). Mat og snacks for hele løpeturen. 

Pris: medlem/ ikke medlem: 1450/ 1950,-

Bli medlem

Prisen inkluderer, overnatting i hytte på Flørli og felles middag og overnatting i lavvo ved Lysefjorden turisthytte. Prisen dekker også deltakelse på festivalen, grillbuffet, frokost m/niste, turledelse og administrative utgifter.

Transport med båt i Lysefjorden dekkes av hver enkelt deltaker. Transport av bagasje fra Flørli til Lysebotn er inkludert i prisen. 

Stiløpetur fra Flørli til Kjerag (822)

Bli med på en lang og spektakulær løpetur fra Flørli til Lysebotn via Kjerag. Turen avsluttes med en fantasisk kveld på Lysefjorden turisthytte under Lysefjorden vandrefestival. Program:  Dag 1- Vi reiser ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Lena Frøyland
  • Christian Skollevold