Tripp Trapp Triathlon (831)

Anbefalt tur for jubileumsåret 2018 – Se flere

Fellestur

Dato
25. august 2018 kl. 09:15
Vanskelighetsgrad
Ekstra krevende  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Padletur, Triathlon, Sykkel, Løping, Konkurranse, Jubileum2018
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF Fjellsportgruppa
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
831
Dette arrangementet er over!

Start: Fra Lysefjordsenteret på Oanes lørdag 25. august 2018 kl.09.15.

Turrute: 25 km padling fra Lysefjordsenteret på Oanes til Flørli, 4444 trappetrinn opp Flørlitrappene, 12 km terrengløp til Vinddalen, 30 km sykling til Lysefjordsenteret.

Påmedingsfrist: Earlibird-pris ved påmelding før 1.juli, påmeldingen er åpen til 20. august ved ledig plass. 

Pris før 1. juli: medlem DNT/ ikke-medlem: 1200/1700,-

Pris etter 1.juli: medlem DNT/ikke- medlem: 1500/2000,-

Turbeskrivelse

Stavanger Turistforening Fjellsportgruppa inviterer til Lysefjordens mest spektakulære utfordring for spreke friluftsinteresserte. Tempo kan du velge selv, men for å bli karakterisert som sprek må turen gjennomføres på under 12 timer. Du får garantert brukt alle muskelgrupper og turen går gjennom en spennende natur. Startskuddet går ved Lysefjordsenteret på Oanes kl.09.15. og du padler inn Lysefjorden forbi Preikestolen til Flørli. På Flørli går du Europas lengste tretrapp med 4444 trinn med en stigning på 740 meter. Turen til Vinddalen går delvis på sti og litt på ”rallarvei” med orientering. Din private sykkel står klar innerst i Vinddalen for å transportere deg ned 450 høydemeter  og 30 km tilbake til utgangspunktet på Lysefjordsenteret. 

Praktisk informasjon

Først av alt, det er en svært krevende tur. Den er i grenseland mellom risikosport og friluftsliv. Deltakerne må klare å gjennomføre hele turen uten hjelp og på egent ansvar.

  • Møt i god tid før løpet starter, du kan parkere på Lauvvik, ved Lysefjordsenteret på Oanes eller langs vei ovenfor Lysefjordsenteret utenfor den hvite stripen. Du må ta ferje fra Lauvvik til Oanes.
  • Du må stille med alt utstyr som brukes under løpet: kajakk, sykkel, bekledning, mat
  • Fjellsportgruppa ordner  transport av sykkel før start (Oanes- Vinddalen) og kajakker etter padleetappen (Flørli- Lauvik) Alt utstyr som benyttes under turen brukes på eget ansvar. Kajakker kan transporteres fra Flørli på henger, men du må selv feste kajakken (ta med festereimer)
  •  Av sikkerhetsmessige årsaker får man ikke starte på trappene og fortsette videre i løpet dersom man ankommer Flørli etter kl. 13.45. Dersom du ankommer Vinddalen etter kl. 18.15. får du ikke starte på sykkeletappen. 
  • Det tas forbehold angående vær. Av sikkerhetsmessige årsaker vil arrangøren avlyse løpet om været blir for dårlig, deltakeravgiften vil ikke bli refundert. 
  • Ved avmelding før 1.juli tilbakebetales 50% av deltakeravgiften, etter 1. juli vil du ikke få deltakeravgiften refundert. Det vil ikke være anledning for deltakeren å selge/ endre navn på sitt startnummer. Dette er egne vilkår for Tripp Trapp Triathlon. 

Regler Tripp Trapp Triathlon
Vi ønsker at deltakerne selv vurderer hva en trenger for å fullføre på en sikker og forsvarlig måte. 

Krav er at en minimum bruker flytevest og har fløyte samt en kajakk som er selvflytende når den er fyllt med vann på padleetappen. Kart og kompass (GPS) og vindjakke på løpeetappen og bruker sykelhjelm på sykeletappen. 

For mer utfyllende informasjon se: www.tripp-trapp.no

Medlemskap i DNT
På dette arrangementet er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Tripp Trapp Triathlon (831)

Start: Fra Lysefjordsenteret på Oanes lørdag 25. august 2018 kl.09.15. Turrute: 25 km padling fra Lysefjordsenteret på Oanes til Flørli, 4444 trappetrinn opp Flørlitrappene, 12 km terrengløp til Vinddalen, 30 km sykling til Lysefjordsenteret. Påmedingsfrist: Earlibird-pris ...

Kontaktinformasjon: