Stiløpetur til Storafjellet med utsikt over Dalane(824)

Fellestur

Dato
7. oktober 2018 kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dalane, Løpetur, Søndagstur
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF Fjellsportgruppa
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
824
Dette arrangementet er over!

Det er en ca. 5,3 km lang joggetur med merket sti hvor du får ruvende utsikt både underveis og på toppen. Turen er helt gratis å være med på! Vi jogger i jevnt tempo så langt det lar seg gjøre og bestiger toppen på 460 høydemeter. Her tar vi en pause og spiser litt snacks før vi løper tilbake samme vei. Hele turen er antatt å ha en varighet på 2 timer inkludert pauser.

Program: Vi møtes hos turleder senest kl. 10.00 på adressen: Vikesdalslia 113, 4389 Vikeså. Turen starter hos henne og beregnes som en god times kjøretur fra Stavanger Sentrum. Anbefaler å samkjøre så langt det lar seg gjøre, hun utdeler informasjon når det nærmer seg. Amy tar med en snill hund i bånd, andre er også velkommen til å gjøre det samme om de ønsker.

Pakkeliste: Treningsklær, terrengsko eller joggesko. Liten ryggsekk med en vindtett jakke, snacks og vann i.

Pris: Turen gjøres opp etter selvkostprinsippet, hver deltaker dekker sine utgifter. 

Kostnad ved kjøring dekkes av passasjerene i hver bil. Kostnad for privatkjøring er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren. Dersom du har anledning til å stille med bil, informer om dette i kommentarfeltet ved påmelding. 

Stiløpetur til Storafjellet med utsikt over Dalane(824)

Det er en ca. 5,3 km lang joggetur med merket sti hvor du får ruvende utsikt både underveis og på toppen. Turen er helt gratis å være med på! Vi ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Amy Mir

Annonse