Avlyst Stiløping til Kvitlen for de spretne (823)

Fellestur

Dato
14. oktober 2018 kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Løpetur, Søndagstur, Stiløping
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF Fjellsportgruppa
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
823
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. For få deltakere.

Tur/retur fra Bjordal til Kvitlen turisthytte. Joggeturen er i krevende terreng men har den korteste distansen til hytta med 5,5 km tur/retur. Vi varierer med å gå og jogge med liten ryggsekk. Har en pause i hytta før vi jogger tilbake igjen. Turleder tar med hund, om det er flere som ønsker å jogge med hund i bånd så er de hjertelig velkommen til det. 

Program: Oppmøte ved Bjordal parkeringsplass senest kl. 10.00, kom gjerne 10-15 min før så kan siste finjustering gjøres før vi drar avgårde. Turleder møter direkte og reiser fra Vikeså. Anbefaler å samkjøre med andre så langt det lar seg gjøre, turleder ettersender informasjon så kan dere avtale imellom. Ca 1,5 time kjøring fra Stavanger. 

Pakkliste: Liten løperyggsekk, drikkesystem eller en liten vannflaske (finner vann i bekken), snacks som sjokolade, kjeks, muslibar eller lignende som rask påfyll underveis, tynn vindtett bukse og jakke. (Jeg har med førstehjelpssett og hodelykt i tilfelle) 

Pris: 100 kr for medlemmer / 150 kr for ikke-medlemmer

Dette dekker administrasjon, turledelse og dagsturbesøk på Kvitlen.

Turen gjøres ellers opp etter selvkostprinsippet, hver deltaker dekker sine utgifter. Kostnad ved kjøring dekkes av passasjerene i hver bil iht fordeling på planleggingsmøtet. Kostnad for privatkjøring er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren. Skriv i kommentarfeltet dersom du har anledning til å stille med bil. 

Stiløping til Kvitlen for de spretne (823)

Tur/retur fra Bjordal til Kvitlen turisthytte. Joggeturen er i krevende terreng men har den korteste distansen til hytta med 5,5 km tur/retur. Vi varierer med å gå og jogge med ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Amy Mir

Annonse