Avlyst Singeltur til Nodhagen (818)

Fellestur

Fra dato
24. juni 2017 kl. 10:00
Til dato
25. juni 2017
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, , Singeltur
Arrangør
Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
818
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Singel? Kanskje statusen din endres etter denne turen! Speeddating, klatring, bading og romantisk middag på fjordidyllen rett utenfor byen.

Program

Dag 1- Lørdag: felles avreise fra Kannik kl. 10 00. Det blir tur til Vårlivarden, mulighet for klatring på Bersagel eller Skogsveggen (må ha brattkort), padling og fisking. Vi drar i gang rebusløp og sped-dating. På kvelden blir det grillfest!

Dag 2- Søndag: Etter frokost og utydding er det valgfritt hva du ønseker å delta på av aktiviteter, vi reiser hjem utpå dagen. 

Pris medlem/ ikke medlem: 800/1200,-

Prisen inkluderer mat for hele helgen, overnatting, turleder og aktiviteter. Kostnad ved kjøring dekkes av passasjerene i hver bil iht fordeling på planleggingsmøtet. Kostnad for privatkjøring er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren. Skriv i kommentarfeltet dersom du har anledning til å stille med bil. 

Planleggingsmøte: 20/6.2017 kl. 18.00

Oppmøtested Stavanger Turistforening
Olav V gate 18, 4001 Stavanger

Pakkliste

Vi ønsker å gjøre det som er mulig av utendørsaktiviteter, det er derfor godt med klær til all slags vær! Regntøy , varme klær , skift og ullundertøy , joggesko eller tursko, badetøy, lakenpose. 

Utstyr som kan være kjekt å ha med: Gps, kart og fjellsjekke regler. Det det dere måtte ønske og drikke etter middagen på fredag og lørdag

OBS: Det er 10 senger, 5 madrasser, 8 hengekøyer og 2 lavvoer på Nodhagen.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Singeltur til Nodhagen (818)

Singel? Kanskje statusen din endres etter denne turen! Speeddating, klatring, bading og romantisk middag på fjordidyllen rett utenfor byen. Program Dag 1- Lørdag: felles avreise fra Kannik kl. 10 00. Det ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Tor Jørgen Verås

Annonse