Singeltur til Nodhagen (818)

Fellestur

Fra dato
24. juni kl. 10:00
Til dato
25. juni
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, , Singeltur
Arrangør
Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
818

Singel? Kanskje statusen din endres etter denne turen! Speeddating, klatring, bading og romantisk middag på fjordidyllen rett utenfor byen.

Program

Dag 1- Lørdag: felles avreise fra Kannik kl. 10 00. Det blir tur til Vårlivarden, mulighet for klatring på Bersagel eller Skogsveggen (må ha brattkort), padling og fisking. Vi drar i gang rebusløp og sped-dating. På kvelden blir det grillfest!

Dag 2- Søndag: Etter frokost og utydding er det valgfritt hva du ønseker å delta på av aktiviteter, vi reiser hjem utpå dagen. 

Pris medlem/ ikke medlem: 800/1200,-

Prisen inkluderer mat for hele helgen, overnatting, turleder og aktiviteter. Kostnad ved kjøring dekkes av passasjerene i hver bil iht fordeling på planleggingsmøtet. Kostnad for privatkjøring er kr 3/km pluss eventuelle ferjer og bomavgift som deles på alle inkludert sjåføren. Skriv i kommentarfeltet dersom du har anledning til å stille med bil. 

Planleggingsmøte: 20/6.2017 kl. 18.00

Oppmøtested Stavanger Turistforening
Olav V gate 18, 4001 Stavanger

Pakkliste

Vi ønsker å gjøre det som er mulig av utendørsaktiviteter, det er derfor godt med klær til all slags vær! Regntøy , varme klær , skift og ullundertøy , joggesko eller tursko, badetøy, lakenpose. 

Utstyr som kan være kjekt å ha med: Gps, kart og fjellsjekke regler. Det det dere måtte ønske og drikke etter middagen på fredag og lørdag

OBS: Det er 10 senger, 5 madrasser, 8 hengekøyer og 2 lavvoer på Nodhagen.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Singeltur til Nodhagen (818)

Singel? Kanskje statusen din endres etter denne turen! Speeddating, klatring, bading og romantisk middag på fjordidyllen rett utenfor byen. Program Dag 1- Lørdag: felles avreise fra Kannik kl. 10 00. Det ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Tor Jørgen Verås