2017 lykter bak Dalsnuten (911)

Fellestur

Dato
4. november 2017 kl. 18:00 - 20:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom
Turtyper
Fellestur, , Arrangement, Naturlos, Tematur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger , Sandnes Turlag , Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane, Vestlandet (se kart)
Turkode
911
Dette arrangementet er over!

OBS. Nytt i år. Kun forhåndspåmelding og alle deltakere må ta buss fra Sandnes sentrum. Fjogstadveien opp til Gramstad ved Dalsnuten vil være stengt under arrangementet. Se mer informasjon under.

Når mørket senker seg, våkner det til liv på Gramstad. Trollene kommer ut av berget, heksa forbereder heksebrygget og nøkken dukker opp i Revholstjern. Dans og musikk blander seg med mystikk. Bli med på en kveld fylt med magi.    

Reflekser og  lys i skogen viser vei. Hvis alle tar med hver sin lommelykt kan det bli en flott lyslenke bak Dalsnuten denne kvelden. Det danner en fasinerende lysorm i det åpne landskapet. 

Turen går delvis på grusvei og delvis på smale stier. Turen er ikke mer enn knapt 1.2 km lang. Det er ikke sterk stigning, men terrenget er ulendt og det er helt mørkt. Barnevogner kan trilles på deler av løypen. Hver og en går i sitt eget tempo. Veivisere langs hele turen.

Skremmeskogen er ikke for pyser. Her venter overraskelser som vi ikke vil røpe. Det er ingenting farlig - men som sagt - ikke for de mørkeredde. Det er veldig fint å gå gjennom koseskogen istedenfor.   

Utstyr: 
Husk lommelykt/ hodelykt. Det er viktig å være godt kledd. Varme klær og gode støvler (regnstøvler eller fjellstøvler) er nødvendig for å få en behagelig opplevelse. Ta gjerne med noe å sitte på. 

NB! Det er mørkt så det er viktig at barna har egen lykt og at man går sammen på turen. Skulle man bli adskilt, så kontakt en av dugnadsfolkene fra turistforeningen

Fremmøte og påmelding: ( kun forhåndspåmelding i år ) 

På grunn av trafikksikkerhet vil det kun være åpent for busstransport og fohåndssolgte billetter. 

Ingen parkering på Gramstad! Fjogstadveien opp til Gramstad er stengt under arrangementet og deltakere må benytte seg av skyttelbuss fra sandnes sentrum.

Oppmøte på parkeringsplass utenfor Vågen videregående skole fra kl. 1715. Deltakere må vise kvittering for nettpåmelding. Bussene går etter hvert som de fylles opp. (De begynner ikke å kjøre før tidligst 17.15)

Retur fra Gramstad fra kl.1930. Bussene må fylles helt opp før de kjører.

Velger du å kjøre bil til Sandnes sentrum så må du finne  parkering  på egenhånd.

Anbefalt aldersgrense 4 år.

Pris: Medlem / ikke medlem

Voksen 100,- / 150,-

Barn  60,- / 80,-

Viktig å registrere mailadresse og mobilnummer ved påmelding

Ha kvittering klar når du går på bussen

Ved betaling får du en Kvittering på mail og eller SMS. Denne vises til bussjåfør og ved inngang.

Det er ikke tillatt å ha med hund på bussen.
Kontakt STF administrasjon : Kristine Helland 51840209

 

 

 

 

 

2017 lykter bak Dalsnuten (911)

OBS. Nytt i år. Kun forhåndspåmelding og alle deltakere må ta buss fra Sandnes sentrum. Fjogstadveien opp til Gramstad ved Dalsnuten vil være stengt under arrangementet. Se mer informasjon under. ...

Kontaktinformasjon: