Kveldstur til Grasdalen på Lye (1319)

Fellestur

Dato
13. mai 2020 kl. 17:30 - 19:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Rundtur, Nærtur, Kveldstur, Jæren
Arrangører
Jæren Turlag, Stavanger Turistforening
Turområde
Vestlandet (se kart)
Turkode
1319
Dette arrangementet er over!

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi begrenser gruppestørrelsen, og vi krever påmelding på alle våre turer slik situasjonen nå er. Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her. Takk for tålmodigheten.

Bli med på ein fin kveldstur på Lye.

Turen startar ved parkeringsplassen ved Lye idrettshall og går derifrå til Fugleparken, gjennom skogen opp til gangstien ved Kvernfallvegen og vidare på bru over Harevegen.  Turen er merka forbi Tjoatjørn og seinere mot Ulvatjørn. Vidare fylgjer vi traktorvegen mot Lyevegen og byggjefeltet som har gitt turen namnet Grasdalen. 

Turleiar: 
Lennie Anholts, mob. 401 74 210

Oppmøte:
Parkeringsplassen ved Lye idrettshall kl 17.30.

Denne turen er ein av nærturane som går kvar annan onsdag kl 17.30 på Jæren. Nærturane er eit samarbeid mellom Jæren Turlag og kommunane Time, Hå, Klepp og Gjesdal. Jæren turlag har eit fadderlag som har ansvaret for merkinga av 23 næturer i dei fire kommunane.

Kveldstur til Grasdalen på Lye (1319)

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi begrenser gruppestørrelsen, og vi krever påmelding på alle våre turer slik ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Lennie Anholts