Valentinestur for blinde og svaksynte til Melshei (698)

Fellestur

Dato
14. februar 2015
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dagstur
Arrangør
Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane
Turkode
698
Dette arrangementet er over!

Lørdagstur til Melshei, Sandnes sitt best tilrettelagte turområde med store valgmuligheter. Veksler mellom turvei og skogstier. Samarbeid mellom Stavanger Turistforeing og Norges  Blindeforbund Rogaland. 

Melsheiområdet og Rogaland Arboret har et stort nettverk av turstier og veier. Fra flere høydepunkter er det vid utsikt over store deler av Sandnes. Her er rikt fugle- og dyreliv. Hare og rådyr er vanlig. Området har en rekke gode muligheter for rundturer, og flere av turveiene egner seg for barnevogn og rullestol.
I Melshei og Rogaland aboret er det båndtvang hele året. 

Frammøte:
På Ruten i Sandnes ved taxi-holdeplassen kl 9.45. Turleder møter tidlig opp og samler turfølget.

Vil du være ledsager? Vi trenger flere ledsagere. Ta kontakt med Jane Byberg hvis du kan tenke deg å være med som ledsager/ bli ledsager. Alle "ferske" ledsagere får en gjennomføring i ledsagerteknikker. Her er det "learning by doing"


Avreise:
Minibuss og private bilder kl 10.

Retur:
Tilbake på ruten kl 15.

Pris: gratis

Påmelding:
Direkte på nett eller til Cathrine Lie Wathne i Norges Blindeforbund Rogaland. Epost: clw@blindeforbundet.no Telefon: 45 61 33 78/ 51 53 36 85. Vil du være ledsager på turen så skriv dette i kommentarfeltet ved påmelding.  

Turleder:
Odd Erik Haugstulen mobil 932 13 965 og Tor-Jan Stokkedal mobil 900 74 194

Generelt om turen
Turen har felles oppmøte. Vi reiser sammen med buss/ biler. Gåtid på turen er beregnet til ca 4 timer i variert terreng, og har en vanskelighetsgrad på 2-3 støvler. Vi deler oss i 2 grupper slik at de som ønsker å gå i litt mer ulendt terreng kan få gjøre dette.
Husk nistepakke, termos, sittematte, klær etter foholdene og gode sko. 

Arrangør: Stavanger Turistforening i samarbeid med Norges Blindeforbund Rogaland.  

Skulle det være spørsmål angående turen, av- og påmelding, betaling, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vår informasjon på 51 84 02 00 mandag til fredag mellom 10.00 - 16.00 eller på e-post tursenter@stf.no Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene 

Kontaktinformasjon:

Annonse