Kom deg ut-dagen fra Sandebukta til Tungenes (1150)

Arrangement

Dato
6. februar kl. 11:00 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer, Utviklingshemmede
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Strand, Randabergturlag, Komdegut-Dagen
Arrangører
Stavanger Turistforening, Randaberg Turlag
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
1150
Dette arrangementet er over!

Randaberg Turlag inviterer  barnefamilier og voksne med på turlagets første tur noensinne!  - og det på selveste Kom deg ut-dagen som er turistforeningens nasjonale turdag. 

Bli med oss og gå fra Sandebukta til Tungenes, nært men likevel i trygg avstand til havet og bølgene. Hver og en går turen i eget tempo. Underveis er er det naturstiposter og noen enkle aktiviteter for hele familien og andre. Vi har fått med oss en gjeng friske, herlige ungdommer fra Harestad ungdomsskole som dere møter på postene. På Tungenes møter dere flere fra styret i turlaget som også tar imot svar på oppgavene. Premier trekkes blant deltakerne etter arrangementet.

Dette er en flott strandtur, som går vekselsvis over sandstrand, på svaberg og over fuktig mark. Gode sko og klær er helt nødvendig. Ta også med egen mat og drikke på turen.

Kafeen på Tungenes er åpen under hele arrangementet. Det er Svømmeklubben i Randaberg Idrettslag som har ansvar for kafeen denne søndagen. 

På returen til Sandebukta er det flere valg; gå tibake samme tur dere kom langs stranden, følge merket løype over Randaberfjellet eller enkelt og greit bli med gratis buss tilbake til P-plassen i Sandebukta (bussen kjører etter behov kl 14-15).

Hvor lang tid tar turen?
Turen Sande - Tungenes er ca. 3 km. Beregn 1-2 timers gange + noe ekstra tid til stopp underveis.

Start:
Parkeringsplassen i Sandebukta kl 11-12.

Retur fra Tungenes:
Når det passer den enkelte. Gratis buss for de som ønsker det i tidsrommet 14-15.

Ta med:
Godt fottøy og gode klær. Niste og termos. 

Heldigvis trenger vi ikke påmelding og antallbegrensinger på denne turen lenger. For at du skal kunne delta trygt på denne turen i forhold til smitte av Covid 19, ber vi likevel alle om å ha med seg munnbind i tilfelle det oppstår en situasjon der det ikke er mulig å opprettholde 1 m avstand. Vi følger STF og DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktiviteter. Velkommen!

Kom deg ut-dagen fra Sandebukta til Tungenes (1150)

Randaberg Turlag inviterer  barnefamilier og voksne med på turlagets første tur noensinne!  - og det på selveste Kom deg ut-dagen som er turistforeningens nasjonale turdag.  Bli med oss og gå fra Sandebukta til Tungenes, ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Anne Katrine Lycke