Fersking Til Fjells

Fellestur

Fra dato
3. august 2015
Til dato
6. august 2015
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Arrangement, Gps, Telttur, Daltilfjell, Familiecamp
Arrangører
Stavanger Turistforening, Haukeliseter fjellstue
Dette arrangementet er over!
Haukeliseter fjellstue arrangerer villmarksturer for nybegynnere! Nå har du muligheten til å bli med på telttur i Norges mest storslåtte fjellnatur i trygt følge med egen turleder.


Har du overnattet i telt i høyfjellet før? Eller sovet under åpen himmel med stjernene skinnende over deg? Laget din egen mat på stormkjøkken og hatt alt du trenger med deg på ryggen? NÅ har du mulighet til å oppleve dette!

I sommer arrangerer Haukeliseter fjellstue villmarksturer for nybegynnere. Vi stiller med utstyret og mat som trengs for noen dager på tur i vakker høyfjellsnatur. Du må ta med ryggsekken og klærne dine, resten ordner vi!

Med på turen er en kyndig turleder som har full kontroll på utstyr, veivalg, orientering og trygg ferdsel i fjellet. Underveis lærer du også å bruke kart og kompass, gps. rigge camp, lage mat, fortelle dårlige vitser og kose deg ute i det fri!

Turen starter på Haukeliseter fjellstue med orientering og utdeling av felles utstyr første kvelden, oppmøte senest kl 20.00. Vi sover første natten på sovesal og nyter en god frokost i Haukeliseters restaurant, hvor vi også smører en god matpakke til første dagen. Så legger vi i vei på tur og sover to netter i telt.

Haukeliseter stiller med telt, soveposer, liggeunderlag, kart, kompass, gps, hodelykter, stomkjøkken og all maten som trengs på turen. Dette utstyret fordeles mellom deltakerne slik at ingen sekker blir for tunge! (ta gjerne med eget utstyr dersom du har!)

Turdatoer: 

28.-31. juli 2015 (forbeholdt barnefamilier)
31.juli-03. aug 2015 (fullbooket)

3-6. aug 2015 (kun voksne)

Pris pr person:
Voksen: kr 2000,- DNT-medlem/ kr 2500,- ikke-medlem.

Barn: kr 1400,- DNT medlem/kr 1800,- ikke-medlem. 

 

Dette inngår i prisen:
Leie av utstyr, en overnatting på Haukeliseter, alle måltider fra og med dag 2, turleder og arrangement.

Turen blir lagt opp etter deltakernes ønsker og ferdigheter. Vi anbefaler at barn er minst 8 år. Maks 6 deltakere per turleder, (2 turledere tilgjengelig)

For informasjon om pakking av sekk i sommerfjellet og utstyr som kan være fint å ha med, se her .

Husk at en del turutstyr kan kjøpes både i Tursenteret hos Stavanger Turistforening og i resepsjonen på Haukeliseter.

Velkommen til villmarken! 

Ta kontakt med Haukeliseter fjellstue for påmelding: tlf 35062777 e-post: info@haukeliseter.no 

Fersking Til Fjells

Haukeliseter fjellstue arrangerer villmarksturer for nybegynnere! Nå har du muligheten til å bli med på telttur i Norges mest storslåtte fjellnatur i trygt følge med egen turleder. Har du overnattet ...

Kontaktinformasjon: