Friluftstrimmen med STF 60+ ved Mosvangen (797)

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Hvor tøff treningen blir - ja, det er opp til deg!

  • Hvor: Ved Mosvangen camping, nede ved vatnet. Parkering v/Tjensvoll kapell eller Mosheim sykehjem (nedlagt).
  • Når: Hver tirsdag kl. 10-11.
  • Hva: Øvelser i det fri tilpasset den enkelte.
  • Hvordan: Sammen med fysisk trener fra Stavanger Idrettsklinikk.
  • Ta med: Treningstøy etter været, matte eller sitteunderlag, drikkeflaske og turkopp med egen drikke.
  • Avmelding: Snarlig beskjed til Kristine@stf.no slik at plassen frigis til andre. Deltakeravgift under 200,- refunderes ikke, se punkt 5 generelle vilkår for deltakelse.

Vi har også et tilsvarende trimtilbud på Storhaug i Stavanger og på Gramstad i Sandnes. Her finner du en kalender med alle friluftstrimmene.

Etter treningen samles vi i gruppe for en kopp kaffe og et godt drøs. Vår turvert fra Stavanger Turistforening stiller med kaffe. På grunn av smitteverntiltak er det viktig at KUN verten serverer kaffe. Ta med medbrakt kopp.

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi krever påmelding for å delta, og har et begrenset antall plasser. Meld deg på oppe til høyre. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her.

Dette tilbudet er ikke lenger støttet av tilskuddsmidler.

Pris medlem / ikke medlem 40,-/80,-

Du kan bli medlem  her

Vel møtt!

Arr: Stavanger Turistforening 60+ og Stavanger idrettsklinikk

Friluftstrimmen med STF 60+ ved Mosvangen (797)

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, ...

Kontaktinformasjon: