Tur med RIB til NYE Nilsebu 25-35 år (620)

Fellestur

Fra dato
16. juli kl. 09:00
Til dato
17. juli
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Singeltur, Nilsebu, Hyttetur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
620
Dette arrangementet er over!

Denne helgen tar vi RIB inn Lysefjorden og videre med taxi til Nilsebudammen, og går til Nilsebu og koser oss med nydelig taco som vi tilbereder i fellesskap.

Lørdag: 
Oppmøte 09:00 ved STFs lokaler i Olav Vs gate 18. Herfra trasker vi ned til Vågen hvor Ribben venter på oss med avgang kl. 10. Ribben tar oss med hele veien inn til Lysebotn, hvor taxi venter og frakter oss videre til Nilsebudammen. Fra Nilsebudammen begir vi oss ut på den 6 km (ca. 3 timer gange + pauser) lange etappen nord-østover inn til den flunka nyrenoverte hytta Nilsebu. Vi vil møte på litt over 300meter stigning både opp og ned før vi kommer frem til hytten. Vi innlosjerer oss og disker opp med et flott måltid. Kanskje noen tar sjansen på å få fisk eller bade?

Søndag: 
Avgang fra hytten er senest kl 10. Dagens etappe tilbake til Nilsebudammen går på nord og vest siden av Nilsebuvatnet, og er på ca 10 km (ca 5 timer gange + pauser). Det er estimert rundt 350meter stigning opp og ned før vi er tilbake til Nilsebudammen. På veien tilbake stopper vi innom Storhilleren hvor vi har en spisepause. Tilbake ved Nilsebudammen blir igjen fraktet av taxi ned til Lysebotn. Vi tar ferge fra Lysebotn til Lauvvik hvor det venter en buss på oss som tar oss helt hjem til Stavanger, med et potensielt stopp i Sandnes. Vi er fremme i Stavanger ca. kl 20:45.

Planleggingsmøte:
Torsdag 14/7 kl 18-19 i STF Tursenter

Transportmiddel:
All transport til og fra Stavanger Sentrum er inkludert i prisen. 

Priser:
Voksen medlem / ikke medlem: Kr 900/ kr 1200. 

Hva dekker prisen:
Turledelse, overnatting, felles middag lørdag, samt all transport til og fra Stavanger Sentrum. 
Hytta er selvbetjent, det betyr at en kan kjøpe den maten en trenger på hyttene, men det er å anbefale å ta med brødmat, pålegg og drikke selv. Turlederne ordner middag lørdag kveld.

Kart:
Lysefjorden TOPO 3000 1: 50 000

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Pakk i stor sekk og ta med vanlig turutstyr, hodelykt (med nye batterier), termos, tørrmat for frokost og lunsj (matpakke) lørdag og søndag, lakenpose (eller tynn sovepose) og godt fottøy (fjellstøvler, ikke joggesko). Se ellers DNTs pakkelisete for sommerturer i fjellet.. Utsyr kan lånes for en rimelig penge på www.frilager.no  
 

Utstyr som kan være kjekt å ha med:
Fiskestang og badetøy. Det det dere ellers måtte ønske å drikke etter middagen på lørdag.

Krav til deltakerne:
Normal kondisjon. Kunne bære sekk og gå der det også kan være stein, myr og noe ulendt. Turen grades som middels krevende, men kan bli mer krevende avhengig av været.

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook Turer for voksne Stavanger Turistforening

Tur med RIB til NYE Nilsebu 25-35 år (620)

Denne helgen tar vi RIB inn Lysefjorden og videre med taxi til Nilsebudammen, og går til Nilsebu og koser oss med nydelig taco som vi tilbereder i fellesskap. Lørdag:  Oppmøte 09:00 ved STFs lokaler i ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Sander Andre Lindland Selvig Johnsen
  • Christoffer Askeli Enoksen