HAR DU LYST Å BIDRA I NY BÅTDELINGSORDNING PÅ STORHAUG?

Dugnad

Dato
8. juni kl. 16:00 - 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Dugnad, , Kyst, Frivillig
Arrangør
Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Er du interessert i kystnært og enkelt båtliv? Nå starter vi snart opp en båtdelingsordning ved Emmausstranda, og søker engasjerte frivillige som har lyst å bidra inn i dugnadsgruppa. 

Sted og tid
Onsdag 8. juni kl. 16 til 18 , Olav V's gt 18 i det hvite huset til STF

Stavanger Turistforening satser videre på kyst- og nærfriluftsliv, og lanserer i månedsskiftet mai/juni en ny båtdelingsordning under navnet Emmaus båtlag for utleie av robåt sentralt på Storhaug. Stavanger Turistforening har inngått et samarbeid med Stavanger kommune og Frilager om det nye tilbudet, hvor du kan leie en båt til omtrent samme dagspris som kanoene som leies ut av Frilager. Tilbudet om å leie båt på Storhaug vil være åpent for alle, slik som Frilagers utleie av kanoer er i dag. En robåt ligger allerede klar i det røde naustet ved Emmausstranda. Ytterligere to båter, disse i tre og med luggerseil, blir sjøsatt når dugnadsgruppa er opprettet. Det røde naustet ved Emmausstranda vil være basen for utleie av båtene. De sjarmerende båtene vil trenge jevnlig tilsyn av frivillige med interesse for det enkle båtlivet, og som har lyst å passe litt ekstra på båtene.

De som blir med i dugnadsgruppa vil kunne benytte seg av båtene gratis, mot litt arbeidsinnsats i løpet av året. Vi trenger frivillige både til vedlikehold og stell av båtene, men også noen som kan ta jevnlige turer nedom naustet og se til at alt er som det skal være. Gruppa trenger folk både med kompetanse på båt og folk som har lyst å lære mer. Det vil etter hvert holdes kurs for de frivillige, slik at alle kan få mer kompetanse og bli mest mulig delaktige i dugnadsgruppa.

Er du interessert i å vite mer, så meld deg på informasjonsmøtet den 8. juni, eller ta kontakt med Erik Gram Kverneland på erik@stf.no eller tlf. 41419949. Her kan du finne mer informasjon om den største trebåten med luggerseil, her finner du informasjon om den mindre trebåten og her finner du informasjon om den siste båten som blir tilgjengelig for utleie ved Emmaus. 

Velkommen til informasjonsmøte og dugnad!

 


 

HAR DU LYST Å BIDRA I NY BÅTDELINGSORDNING PÅ STORHAUG?

Er du interessert i kystnært og enkelt båtliv? Nå starter vi snart opp en båtdelingsordning ved Emmausstranda, og søker engasjerte frivillige som har lyst å bidra inn i dugnadsgruppa.  Sted og tid ...

Kontaktinformasjon:

  • Erik Gram Kverneland
  • Tlf. 41419949
  • E-post: erik@stf.no