Gourmetmat frå bål (1216)

Kurs

Dato
26. juni kl. 12:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Kurs, Temakurs, Nyttevekster, Sankefestivalen, Sankefestival, Mat, Bål
Arrangører
Stavanger Turistforening, Hjelmeland Turlag
Turkode
1216
Dette arrangementet er over!

Tenk så gøy å brilliere litt med flotte, sjølvlaga godbitar rett frå bålet på neste tur med venner eller familie!

Har du lyst å lære nokre gourmetmat-tips, gjerne med ingrediensar som er sanka frå naturen !

Hilde Grøtte er dama som kan lære deg dette !  Bli med å lag en 3-retters gourmetmeny på bål som du ikkje hadde tenkt var muleg

Hilde Grøtte er forfattar av boka # ete ute , og ho lærer deg triksa på Sankefestivalen i Hjelmelandvågen, søndag 26.juni  - rett etter kyrkjekaffen (frå bålet, såklart)

Ta med eige bestikk, kopp, tallerken og flatt serveringsfat 

Hilde kjøper og sanker inn ingredienser - og har med kokeboka for salg. 

Tid og stad:
Søndag 26. juni kl 12.30 til ca 14.30  - Ute i Hjelmelandsvågen

Pris og påmelding:
350 kr for medlemmer / 500 kr for ikkje-medlemmer. Prisen inkluderer matkurs og 3-retters måltid.
Allergiar? oppgi det ved påmelding.

Max tal deltakarar 16 stk 

Bli medlem!
Medlemskap i Stavanger Turistforening: du kan melde deg inn her https://www.stf.no/bli-medlem/

Kurset er del av programmet på Sankefestivalen i Hjelmelandsvågen

Gourmetmat frå bål (1216)

Tenk så gøy å brilliere litt med flotte, sjølvlaga godbitar rett frå bålet på neste tur med venner eller familie! Har du lyst å lære nokre gourmetmat-tips, gjerne med ingrediensar som ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Hilde Grøtte