Tenk så gøy å brilliere litt med flotte, sjølvlaga godbitar rett frå bålet på neste tur med venner eller familie!
Har du lyst å lære nokre gourmetmat-tips, gjerne med ingrediensar som er sanka frå naturen !
Hilde Grøtte er dama som kan lære deg dette ! Bli med å lag en 3-retters gourmetmeny på bål som du ikkje hadde tenkt var muleg
Hilde Grøtte er forfattar av boka # ete ute , og ho lærer deg triksa på Sankefestivalen i Hjelmelandvågen, søndag 26.juni - rett etter kyrkjekaffen (frå bålet, såklart)
Ta med eige bestikk, kopp, tallerken og flatt serveringsfat
Hilde kjøper og sanker inn ingredienser - og har med kokeboka for salg.
Tid og stad:
Søndag 26. juni kl 12.30 til ca 14.30 - Ute i Hjelmelandsvågen
Pris og påmelding:
350 kr for medlemmer / 500 kr for ikkje-medlemmer. Prisen inkluderer matkurs og 3-retters måltid.
Allergiar? oppgi det ved påmelding.
Max tal deltakarar 16 stk