Vi er stolte over å invitere til en skikkelig godbit av en tur i samarbeid med Gladmatfestivalen! For fjerde år på rad blir det festivalstemningen å finne i løypene i Sandnesmarka.
Trenger du inspirasjon til god turmat som både er enkel å lage og som smaker fortreffelig? Bli med å lage en 3-retters gourmetmeny på bål som du ikke hadde tenkt var mulig! Hilde Grøtte, "Eteute" turkokebokforfatter og turleder i Stavanger Turistforening lærer deg på dette Gladmat-kurset sine beste tips og triks for lage god mat tilberedt på bål.
Alle må ha med eget bestikk, kopp, minst et fat med kant og fat, samt sitteunderlag og klær til å holde varmen. Ta også med egen drikke.
Hilde vil ta med noen eksemplarer av kokeboka for de som er interessert.
Tid og sted
Onsdag 29. juni kl. 17:30
Vi møtes ved Friluftslåven kl. 17:15 og går sammen til gapahukene i skogen bak Gramstad.
Pris og påmelding
480 kroner for medlemmer / 630 kroner for ikke-medlemmer. Prisen inkluderer matkurs inkludert 3-retters måltid.
Hvis du har allergier er det viktig at du oppgir det ved påmelding.
NB! Turen har et begrenset antall plasser. Alle som skal være med må derfor melde seg på her på nettsiden. Klikk "Meld deg på" til høyre for å fullføre påmeldingen.
Vi håper du vil være med å støtte vårt viktige folkehelsearbeid med et medlemskap i Stavanger Turistforening, du kan melde deg inn her https://www.stf.no/bli-medlem/