Klatresamling ved Tengesdalsvatnet (822)

Fellestur

Fra dato
20. mai kl. 17:00
Til dato
21. mai kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Fjellsportinteresserte
Turtyper
Fellestur, Klatretur, Klatring, Fjellsport, Klatresamling, Fjellsportsamling, Samling
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF Fjellsportgruppa
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
822
Dette arrangementet er over!

Klatresamling ved Tengesdalsvatnet/Hommelandsvaet (NB. Brattkort påkrevd)

Velkommen til klatresamling ved Tengesdalsvannet/Hommelandsvaet. Vi møtes fredag etter jobb på campingområdet i øst-enden av Tengesdalsvatnet. Oppmøte fra kl. 17.00. Her samles vi for å grille og bli kjent, og legger planer for morgendagen før vi legger oss i telt eller hengekøye. De som føler for en liten klatreøkt kan nok også få til dette i kveldingen. Friskuser kan ta seg et kveldsbad. 

På lørdag våkner vi forhåpentligvis opp til finvær og gode klatreforhold, og vi gjennomgår dette med å «snu på anker» i fellesskap, slik at alle får frisket opp kunnskapene fra fjorårets klatresesong. Vi tenker i utgangspunktet å holde oss til klatrefeltet  Svaet (Hommeland) | Bratte Linjer, men det er også mulig å dra andre steder, så lenge dette avtales med oss som arrangerer (før og vel nede igjen).

NB. Det er viktig at alle som deltar har minium brattkort, og helst «inne-til-ute-kurs» da det ikke vil være noen instruktør til stedet. Vi forventer også at folk har klatret ute. Det er fint om de som vet hvordan man «snur på anker» kan være med å ta et felles ansvar for å få ned tauene.  For "samling" gjelder det at: "[...] alle turer er i egenregi med tilhørende krav til egne ferdigheter."

Arrangementet slutter lørdag ettermiddag, men folk må gjerne bli til søndag hvis de ønsker det. Vi håper flere som klatrer i Stavanger-området er gira på å bli med på tur!

Vel møtt!

Pakkeliste:

Klatreutstyr og det som trengs av ferdigheter. Grillmat, frokost, lunsj og drikke. Livsglede. Dunjakke, regnjakke, solbriller og shorts. Telt/hengekøye, sovepose, liggeunderlag. 

Overnatting:

Vi bor i telt eller hengekøyer på campingområdet i øst-enden av Tengesdalsvatnet. 

Utstyrsutleie på Frilager
Trenger du telt eller annet utstyr, kan du bestille det fra www.frilager.no

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

 
Generell informasjon.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Ingrid Lycke Austbø på ingrid.austboe@gmail.com.

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre arrangementer fra fjellsportgruppa 

Program Stavanger Turistforening Fjellsportgruppa

Følg fjellsportgruppa på Facebook og Instagram

Klatresamling ved Tengesdalsvatnet (822)

Klatresamling ved Tengesdalsvatnet/Hommelandsvaet (NB. Brattkort påkrevd) Velkommen til klatresamling ved Tengesdalsvannet/Hommelandsvaet. Vi møtes fredag etter jobb på campingområdet i øst-enden av Tengesdalsvatnet. Oppmøte fra kl. 17.00. Her samles vi for å ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Ingrid Lycke Austbø