Walk & Sail med Christian Radich (618)

Fellestur

Fra dato
9. august kl. 16:00
Til dato
11. august
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Kystfjellseilas, Seiling, Lysefjorden, Flørli,
Arrangører
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF , Lysefjorden Turisthytte
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
618
Dette arrangementet har allerede startet!

Christian Radich tar deg direkte fra Stavanger sentrum, inn Lysefjorden, og ned langs den berømte Jærkysten mot Egersund.
Stavanger Turistforening topper det hele med gode turopplevelser der det ankres opp. 

Fra Stavanger seiler vi inn Lysefjorden og stopper først ved Flørli hvor du kan bli med på en av turene som arrangeres.

Den ene turen er en enklere familietur opp Flørlitrappene, som med sine 4444 trappetrinn regnes som verdens lengste tretrapp. Vi følger Rallarvegen ned igjen, og kanskje vi også rekker en tur oppom Kallaliklumpen. Du kan lese mer om denne turen her.

For de som kjenner lysten til å utfordre seg selv; bli med på langtur fra Flørli, forbi Kjerag, og hele veien til Øygardsstøl. Herfra blir det buss som tar deltakere ned til Lysebotn hvor skuta venter. På denne turen stilles det store krav til at hver enkelt deltaker forstår turens utfordringer, og det er viktig at du rådfører deg med turleder om du er usikker. Dette er en krevende tur på 23km, hvor hele dagen er satt av til å se den store delen av Lysefjorden som ruta dekker. Du kan lese mer om turen her.

Begge turene er med lokalkjente guider fra Stavanger Turistforening. Det er også mulighet for å oppholde seg i området rundt Flørli om noe stopper deg fra å gå turene.

Om bord er du medseiler og du tar del i arbeidet med å heise og berge seil, samt stå til rors og på utkikk. Alt under god veiledning av vårt faste mannskap. Turen avsluttes i Egersund hvor vi blir kjent med den spennende lokalhistorien. Ta gjerne en titt på hvordan det er å bo ombord Christian Radich. 

Turen er et samarbeid mellom Christian Radich og Stavanger Turistforening. Vi har derfor muligheten til å tilby våre medlemmer en rabattert pris. Legg inn rabattkoden "DNT" ved påmelding så vil du medlemspris. 

Påmelding skjer gjennom Christian Radich sine nettsider.

Turledere: TBA

Priser medlem/ ikke medlem:  3600,-/ 4500,-

Hva dekker prisen: Overnatting, mat, turledelse og administrasjon. Snacks medbringes/dekkes av den enkelte til de andre dagene. 

Kart:
Turkart Lysefjorden 1:50 000
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Se DNTs pakkeliste for sommerturer. Gode fjellstøvler og klær for fjellturer (vann & vindtette, samt ullundertøy). Sovepose. Ta gjerne med litt frukt, nøtter, sjokolade eller lignende.

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Følg oss på Facebook 
Turer for voksne Stavanger Turistforening

Walk & Sail med Christian Radich (618)

Christian Radich tar deg direkte fra Stavanger sentrum, inn Lysefjorden, og ned langs den berømte Jærkysten mot Egersund. Stavanger Turistforening topper det hele med gode turopplevelser der det ankres opp.  Fra ...

Kontaktinformasjon: