Bålmys for deg med fysiske begrensninger (571)

Fellestur

Dato
24. august kl. 13:00 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Fjellsportinteresserte, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, , Bål, Lavterskel
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turkode
571

Velkommen til sosialt samhold og båldrøs med DNT tilrettelagt i Stavanger Turistforening. Dette er et månedlig tilbud på dagtid som starter nå i sommer under DNT tilrettelagt - `Klart det går`.

Kanskje var du en av de som søkte fart, ekstremsport og høydemetere - men så har livet satt begrensninger på et visst punkt, slik at dette ikke lengre er mulig?  Du vil, men kan ikke på grunn av sykdom, skade eller lignende

Hvem passer dette for?
Tilbudet er for friluftsnytere som ønsker å møte likesinnede, men som ikke nødvendigvis søker friluftslivet for å sanke høydemeter, utsikter eller topper. Dette er for deg som elsker rusleturer i et lavt tempo, elsker å ta deg tid å se både ned, opp og rundt deg underveis, og som digger å prate med fine folk ute. Det er ikke minst for deg som har en forkjærlighet for bålkaffe og den gode stemningen flammene alltid skaper. Kanskje du har noen gode historier eller en lidenskap du ønsker drøse om? 

Påmelding 
Deltakelse er gratis - og du kan melde deg på til høyre på denne siden. 

Kjenner du deg igjen i dette? Usikker på om dette er for deg - spør gjerne Beate på beate@stf.no

Vi stiller med bålkaffe - ta med kveldsmat hvis du ønsker, kanskje en god historie du vil dele, gode klær, noe å sitte på og varme klær som tåler bållukt.

Vi har litt reinskinn til utlån å sitte på, og skal denne gangen møtes og være på selve Gramstadtunet (utendørs). Det er selvsagt åpning for å ta med seg egen stol, og få bærehjelp ved behov. Det er 50meter å gå fra parkeringsplass, samt hc toalett i umiddelbar tilgjengelighet.

 

Har du ikke mulighet til å delta i denne omgang, men vil få med deg neste i august? Meld deg på her!

https://www.stf.no/aktiviteter/143264/910528/

 

Kontaktinformasjon: