«Rask» hverdagstur i byen (726)

Fellestur

Dato
6. september kl. 18:00 - 19:00
Alternative datoer

6. september 2022
4. oktober 2022
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hverdagstur, Sørmarka, Sprektur, Sprek
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
726

Stavanger Turistforening 60+ inviterer deg til å bli med på et nytt turtilbud sentralt i Stavanger! Hver tirsdag kl. 17.00 tar våre turledere deg med på en tur med utgangspunkt fra én av innfallsportene til lokale turområder. Vi går en tur på 1,5 til 2 timer i «raskt» tempo. Det vil si raskt nok til at du blir litt svett på ryggen. 

Målgruppa for turen er deg som er pluss/minus 60 år, og som ønsker en ettermiddagstur i et greit tempo. Det er selvfølgelig også åpent for de som er yngre og eldre enn 60.

Frammøte: Ved parkeringsplassen på Sørmarka Arena

Turledere:

Kari Fredriksen

Pris: ( Vi oppfordrer alle deltakere til å melde seg på turen i forkant.) 
Gratis for medlem . Kr 40 for ikke-medlemmer. 

Husk å ta med passende klær og godt fottøy.  

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Bli med 60+ på tur! 

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. En trenger ikke ha egen bil for å være med oss på tur. 

Følg 60+ på Facebook

«Rask» hverdagstur i byen (726)

Stavanger Turistforening 60+ inviterer deg til å bli med på et nytt turtilbud sentralt i Stavanger! Hver tirsdag kl. 17.00 tar våre turledere deg med på en tur med utgangspunkt ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Kari Fredriksen