Blåtur på en søndag. (757)

Fellestur

Dato
6. mars kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivitet Fottur
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turkode
757
Dette arrangementet er over!

Ut i det ukjente. Kun turleder vet hvor veien går. Er du glad i overraskelser Liker du å oppdage nye steder. Da er denne turen noe for deg. Bli med og opplev spenningen ved å ikke vite hvor turen går før du møter opp. Du møter opp. Frammøte i nordenden av parkeringen på Bruelandsenteret kl.10. Ring turleder om du trenger skyss fra Stavanger.

NB! Vi har hatt litt problemer med påmelding på denne turen. Dersom du ikke får til å melde deg på, er det bare å møte opp på Bruelandsenteret kl. 10.00. Det er ikke obligatorisk påmelding. 

Turleder Guro Waksvik (979 84 811) og Elsa Andersen.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. En trenger ikke ha egen bil for å være med oss på tur.

 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Guro Waksvik
  • Elsa H. Andersen