Vådlandsnuten (753)

Fellestur

Dato
14. september kl. 09:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur,
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turkode
753

Bli med på en flott rundtur i Madlandsheia - der områdets høyeste topp - Vådlandsnuten (811) blir turens mål. Vådlandsnuten har en formidabel utsikt over fjellheimen rundt. I sør og øst ligger fjellene tett (som Bukkafjellet, Store skykula og Vinjakula), og i vest Jæren som en smal stripe ut i havgapet og i nord fjordene i Ryfylke. Terrenget er variert, med en naturskjønn dal med idylliske tjern og vann, steinurer på veien opp og ned fra Vådlandsnuten. Denne naturperlen av en tur har en stigning på rundt 545 meter. Oppmøte: Høylandskirken på Austrått kl. 0900. Herfra kjører vi samlet.

Turledere Leif Bjarne Hansen 913 41 286 og Kjell Herikstad.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. En trenger ikke ha egen bil for å være med oss på tur. 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Kjell Herikstad
  • Leif Hansen