Medlemsmøte for 60+ (758)

Arrangement

Dato
26. april kl. 19:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Arrangement, Medlemsmøte, Temamøte, Lavterskel
Arrangører
STF 60+, Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
758
Dette arrangementet er over!

Medlemsmøte for 60+ 
Gode foredrag, referat fra turer, orientering om turer og møter som kommer.  Kaffe med noe attåt og god tid til en prat med gode turvenner.Tema for møtene blir annonser i god tid i forkant.

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre møter. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta, avmelding må meldes senest 24 timer før slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Frammøte:
Mostun natursenter ved Mosvatnet (rett ved siden av Stavanger kunstmuseum). Gode bussforbindelsen og lett å parkere bilen. 

Pris:
Møtene er åpne for alle og koster kr 40/60 (medlem/ikke medlem).

Tid:
Kl. 19-21 

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Bli med 60+ på tur! 

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker å være med på tur. 

Følg 60+ på Facebook

Medlemsmøte for 60+ (758)

Medlemsmøte for 60+  Gode foredrag, referat fra turer, orientering om turer og møter som kommer.  Kaffe med noe attåt og god tid til en prat med gode turvenner.Tema for møtene ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Helge Storhaug