Kom deg ut dagen - Kvaleberg park

Dette arrangementet er over!

Søndag 6. Februar er det den store Kom deg ut-dagen - DNTs nasjonale turdag! 

Viktig oppdatering!

På grunn av ny smittevernsinstruks, trenger du ikke melde deg på i forkant av arrangementet. Det er bare til å møte opp (dersom du allerede har meldt deg på trenger du ikke foreta deg noe). Vi ønsker deg velkommen til Kom deg ut dagen og håper du får en super dag. Vi ber om at du viser hensyn og holder 1 meters avstand fra hverandre. 

Oppmøte/start:
Kom fra kl. 12 på STF standen (rødt telt) i Kvaleberg park. Her kan du hente startkupong til naturstien.

Kle deg etter været. Vi ser frem til en kjekk og aktiv dag med lek og moro for hele familien. Det blir natursti med premier, bålkos, leker og terapiponnier! Ta med noe du vil grille på bålpannen. Vi har grillpinner. 

Gratis arrangement for hele familien. 

Du får også mulighet til å ri på og hilse på terapiponniene i parken:)

Naturstien er ca 2 km lang og er merket med røde bånd. Det er satt opp 12 poster med spørmsål som barna kan svare på. Hent svarkupong på STF sin stand. Naturstien går langs sjøen forbi Esso-tomten, forbi Pådriv sin urbane hage og forbi de store siloene i Hillevåg. 

Tidspunkt
Fra kl. 12-15 er det full aktivitet ved vår stand. 

SAMARBEIDSPARTNERE:
Stavanger kommune, Terapiponni

Heldigvis trenger vi ikke påmelding og antallbegrensinger på denne turen lenger. For at du skal kunne delta trygt på denne turen i forhold til smitte av Covid 19, ber vi likevel alle om å ha med seg munnbind i tilfelle det oppstår en situasjon der det ikke er mulig å opprettholde 1 m avstand. Vi følger DNT og STF smittevernsintruks for gjennomføring av aktiviteter. Velkommen!

Kom deg ut dagen - Kvaleberg park

Søndag 6. Februar er det den store Kom deg ut-dagen - DNTs nasjonale turdag!  Viktig oppdatering! På grunn av ny smittevernsinstruks, trenger du ikke melde deg på i forkant av ...

Kontaktinformasjon: