Medlemsmøte for 60+ (758) FYSISK AKTIVITET OG HELSE FOR 60+

Arrangement

Dato
22. februar kl. 19:00 - 21:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Arrangement, Medlemsmøte, Lavterskel, Temamøte,
Arrangører
STF 60+, Stavanger Turistforening
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
758
Dette arrangementet er over!

Medlemsmøte for 60+ Fysisk aktivitet og helse for 60+ er tema for medlemsmøte. Vi får besøk av Dr. Philos og dosent i treningslære Leif Inge Tjelta. Leif Inge er blitt et forbilde for mange, og han har en spesiell evne til få andre til å tro på seg selv og oppleve mestring. Han er også godt kjent som leder av Aftenbladets sprek-prosjekt

Det blir også orientering om turer og andre aktiviteter og selvfølgelig tid til kaffe med noe attåt og god tid til en prat med gode turvenner.

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg  har vi innført krav om påmelding på alle våre tarrangementer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre deltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta, avmelding må meldes senest 24 timer før slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Frammøte:
Mostun natursenter ved Mosvatnet (rett ved siden av Stavanger kunstmuseum). Gode bussforbindelsen og lett å parkere bilen. 

Pris:
Møtene er åpne for alle og koster kr 40/60 (medlem/ikke medlem).

Tid:
Kl. 19-21. 

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Bli med 60+ på tur! 

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker å være med på tur. 

Følg 60+ på Facebook

Medlemsmøte for 60+ (758) FYSISK AKTIVITET OG HELSE FOR 60+

Medlemsmøte for 60+ Fysisk aktivitet og helse for 60+ er tema for medlemsmøte. Vi får besøk av Dr. Philos og dosent i treningslære Leif Inge Tjelta. Leif Inge er blitt et ...