Friluftstrimmen med STF 60+ på Gramstad (799)

Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Friluftstrimmen har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Hvor tøff treningen blir - ja, det er opp til deg!

  • Hvor: Oppmøte utenfor Friluftslåven på Gramstad, Fjogstadveien 160, 4329 Sandnes. Parkering på den store parkeringsplassen på høyre siden av veien. NB! Parkering forbudt langs veien, følg skilting.
  • Når: Hver tirsdag kl. 10-11 (oppmøte kl. 09:50 for registrering).
  • Hva: Øvelser i det fri tilpasset den enkelte.
  • Hvordan: Sammen med fysisk trener, fra Movon Helse- og treningssenter.
  • Ta med: Treningstøy etter været, matte eller sitteunderlag, drikkeflaske med egen drikke.

Vi har også et tilsvarende trimtilbud på Storhaug og Mosvangen i Stavanger. Her finner du en kalender med alle friluftstrimmene.

Etter treningen samles vi i eller utenfor låven for en kopp kaffe og et godt drøs. Vår turvert fra Stavanger Turistforening stiller med kaffe. På grunn av smitteverntiltak er det viktig at KUN verten serverer kaffe. Ta med medbrakt kopp.

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi krever påmelding for å delta, og har et begrenset antall plasser. Meld deg på oppe til høyre. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her.

Våre planlagte aktiviteter og fellesturer vil gjennomføres med nødvendige smitteverntiltak. Dagsturer utendørs kan fortsatt gjennomføres med smitteverntiltak, og maks antall deltakere her er 20 personer inkludert turleder. Det er obligatorisk påmelding på turene, slik at vi har kontroll på maks antall deltakere. Når du deltar på våre aktiviteter er det viktig at du følger rådene fra Folkehelseinstituttet:

  • Hold en meter avstand til andre
  • Rengjør hendene godt og ofte med såpe eller bruk alkoholbasert hånddesinfeksjon og husk god hostehygiene.
  • Bruk munnbind i de tilfellene hvor det ikke er mulig å holde en meter avstand. Husk å ta med eget munnbind.
  • Hold deg hjemme hvis du er syk

Dette tilbudet er ikke lenger støttet av tilskuddsmidler.

Pris medlem / ikke medlem 40,-/80,-

Du kan bli medlem  her

Vel møtt!

Arr: Stavanger Turistforening 60+ og Movon Helse- og treningssenter

Friluftstrimmen med STF 60+ på Gramstad (799)

Friluftstrimmen har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik ...

Kontaktinformasjon: