Avlyst Klart det går til Flørli 2022 (550)

Fellestur

Fra dato
17. juni kl. 14:00
Til dato
19. juni kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Klartdetgår, Tilrettelagt, Ledsager, Turkatalog2021
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
550
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Flørli ligger på sørsiden av majestetiske Lysefjorden. Vi reiser inn med båt og bor på Flørli turiststasjon, øverst i Flørlibygda, i naturskjønne omgivelser og med fin utsikt utover fjorden. Her er det mange aktivitetsmuligheter. Du kan nyte naturen i fred og ro, eller prøve deg på nye utfordringer. Vil du fiske fra brygga eller bade i sjøen? Gå kortere eller mer krevende tur? Vi ordner det!

OBS! For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne innfører vi en del smittevernsrelaterte tiltak. Vi følger DNT smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet - du kan lese mer om denne her. Du vil få mer informasjon fra turleder i god tid før turen. Takk for tålmodigheten.

Hvem er denne turen for?
Turen er tilrettelagt for voksne med fysiske funksjonsnedsettelser. Ledsagere får 50% rabatt på denne turen. Dersom man har behov for hjelp med daglige gjøremål må man ta med egen ledsager. Barn og ektefelle er også velkommen til å bli med!

Påmelding
Fortrinnsvis nettpåmelding - klikk på "Meld deg på!" knapp til høyre. Prisen inkluderer transport fra oppmøtested i Stavanger, transport til/fra ferjekai, overnatting og mat.
Alternativt via epost til Beate Eikemo i STF, beate@stf.no, 41402817. Ha klar følgende info - DNT/STF medlemsnummer dersom du er medlem, fullt navn, fødselsdato (6-siffer), mobilnr og epost.

Planleggingsmøte
Informasjon kommer.

Turbeskrivelse
Fredag: Vi møtes på Ruten, Sandnes kl 15.45 (alternativt Lauvvik for de som kjører med egen ledsager / familiemedlemmer), og kjører inn til Lauvik hvor hurtigbåten tar oss med til Flørli. Turen opp til hytta tar 10 minutter. Hytta er nylig renovert med toalett og innlagt vann. Vi installerer oss i hytta, og lager en god middag. 

Lørdag: Her er det muligheter for kort eller lang tur. Den ene går trappene og de andre en kortere tur opp til Flørlistølen. Senere lager vi middag, og det er mulig å ta seg et kveldsbad i elva eller i sjøen.

Søndag: Etter frokost tar vi en runde i bygda, og kanskje får vite litt mer om lokalhistorien. Det er mulig å fiske - ta i så fall med fiskestang.

Retur fra Flørli er kl 15.45. Vi er tilbake på Ruten i 18.00 tiden.

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Pris
Medlem i DNT 950 kr / ikke-medlem 1450 kr. Unge voksne 19-26 år medlem 400 kr / ikke-medlem 575 kr. Barn 0-18 år - medlem i DNT 200 kr / ikke medlem 400 kr.
Prisen inkluderer overnatting, middager, turledere, evt. turledsager, administrasjon. Frokost, niste, lunsj og snacks medbringes av den enkelte. Kostnader for kjøring i privatbiler til/fra Lauvvik kai deles på alle (3kr/km bensin + evt. bompenger) og ordnes direkte med sjåføren.

Turene i DNT tilrettelagt er subsudiert med tilskuddsmidler. Uten disse hadde dette ikke vært mulig å gjennomføre.

Har du lyst å delta på turen men har dårlig råd, kan du søke om økonomisk støtte. Ta i så fall kontakt med Beate (beate@stf.no).

Pakkeliste
Vi viser til DNTs pakkeliste for sommerturer. Trenger du utstyr til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter på Kannik eller låne på Frilager.no.  

Vilkår for deltakelse
På denne turen er det bare en kort tur fra kaien til hytta og man kan velge hvor enkel / krevende tur man ønsker å delta i på lørdagen. Derfor er det ingen krav om å ha deltatt på Klart det går turer i forkant. Vi oppfordrer likevel til å bli med på våre kjekke lørdagsturer som går en gang i måneden.
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Spørsmål?
Lurer du på om dette er noe for deg? Har du spørsmål ellers om turen? Ønsker du være frivillig eller ledsager på denne turen? Oppgi om du har barn under 18 du ønsker ta med, eller ledsager/assistent. Man må være medlem i DNT. Ta kontakt med beate@stf.no

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer i DNT. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Andre DNT Tilrettelagt turer og aktiviteter
Se www.stf.no/dnt-tilrettelagt og følg oss på Facebook

 

 

Klart det går til Flørli 2022 (550)

Flørli ligger på sørsiden av majestetiske Lysefjorden. Vi reiser inn med båt og bor på Flørli turiststasjon, øverst i Flørlibygda, i naturskjønne omgivelser og med fin utsikt utover fjorden. Her er det ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Ann-Elin Bendiksen
  • Odd Erik Haugstulen