VINTERHELG PÅ VÅGSLID (732) Fortsatt ledige plasser

Fellestur

Fra dato
25. mars kl. 14:00
Til dato
27. mars
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Skitur, Aktivitet Skitur
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turkode
732
Dette arrangementet er over!

 

Vågslidtun Hotell ligger idyllisk til ved Vågslidvatn. Her er et stort utvalg av preparerte langrennsløyper.

Her skal vi tilbringe helgen med fine skiturer og god mat, og ikke minst sosialt samvær. Dette er ingen hytte til hytte tur, derfor legger vi opp til at de som ønsker det kan velge andre turer enn det som blir foreslått og organisert av turlederne.

Vi samles til middag på hotellet. De som har muligheten, kan komme så tidlig de ønsker, slik at det blir tid til en skitur. Her er kjempefine skiforhold i preparerte løyper. Det er både korte og lange løyper, så her er noe for enhver smak.

Du velger selv om du vil gå skitur på egenhånd eller om du vil være med på dagens tur. Vi planlegger tur fredag kl 14.00 for de som vil være med. Turen på lørdagen blir informert om på fredagskvelden, likeledes søndagsturen.

Pris kr 3000 pr deltaker i dobbelt hotellrom med dusj og toalett

Dersom du vil ha enkeltrom er det et tillegg på kr 300 pr natt.

Ikke medlemmer kr 3500

Prisen inkluderer

Opphold i dobbelt hotellrom, frokost, nistepakke og termos, 3 retters middag

Vi oppfordrer til samkjøring

Turledere Torhild Kalstø

Inger Nessler

Merk. SKiturer på egenhånd er på eget ansvar. Dersom du ønsker å gå tur sammen med turledere så vil disse turene gå i enkle preparerte og merkede løyper.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. En trenger ikke ha egen bil for å være med oss på tur. 

 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Inger Nessler
  • Torhild Kalstø