Juletur med någe attåt (767)

Fellestur

Dato
11. desember kl. 09:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Lavterskel, Nærtur,
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turkode
767

Med Gramstad som base legger vi opp til to turer med forskjellig lengde, alt etter smak og behag. Etter turen blir det «någe attåt» og en god drøs i Gramstad-huset.  

Frammøte:
På parkeringsplassen ved Bruelandsenteret i Sandnes ved hovedinngangen kl. 10.

Eller direkte på Gramstad før avgang kl 10.30 


Turledere:
Frederik Hansen, 924 63 324, Grethe Wathne

Pris:
Pris kr 100/150 (medlem/ikke medlem). 
Betaling til sjåføren avhenger av hvor langt en kjører

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Generelt om søndagsturene: 

Vi arrangerer vanligvis søndagstur en gang i måneden. Turene går i vekslende terreng. Lengden varierer, men en vanlig søndagstur ligger normalt innenfor 3-4 timers gåtid i middels terreng. Enkelte turer er merket som sprekturer. Dette er lengre og mer krevende turer med et noe høyere tempo enn de ordinære søndagsturene.

Bli med 60+ på tur! 

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. En trenger ikke ha egen bil for å være med oss på tur. 

Følg 60+ på Facebook

Juletur med någe attåt (767)

Med Gramstad som base legger vi opp til to turer med forskjellig lengde, alt etter smak og behag. Etter turen blir det «någe attåt» og en god drøs i Gramstad-huset.   ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Grethe Wathne
  • Frederik Hansen