Topptur til Kvelvane, naboen til Bynuten

Fellestur

Dato
11. oktober kl. 09:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turkode
735

Spennende rundtur som starter samme sted som turen til Bynuten. Kvelvane,(572 moh) ligger vest for Bynuten ved grensa mellom Gjesdal og Sandnes. Turen går over beitemark, langs Trollabærtjørna og Storatjørna, før vi starter oppstigningen mot Kvelvane I vekslende og tidvis ulendt terreng. Vel oppe belønnes vi med flott utsikt mot Bynuten i øst, Seldalsheia og helt ut til havet mot vest. Oltedal, Vølstadnutane og Hågå i sør. Etter å beundret utsikten forsetter vi vestover og bratt ned retning Trollabærtjørna tilbake til bilene.

 

Oppmøte Eiganes gravlund kl 9.30

Mega Brueland kl 10.

Middels krevende

Turleder Odd Inge Worsøe 97534269

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Bli med 60+ på tur! 

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. 

Følg 60+ på Facebook

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Odd Inge Worsøe