Gramsfjellet rundt med topptur til Skjørbu

Fellestur

Dato
18. september kl. 09:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turkode
740

 

Med Bjørheimsheia som utgangspunkt skal vi utforske området rundt Gramsfjellet. Stien går gjennom vekslende terreng med flott utsikt over Regnarvatnet og opp langs foten av Gramsfjellet. Her dreier vi vestover til vi møter skilt til Skjørbu, som ikke er en bu, men en fjelltopp. Her starter en kort, men bratt oppstigning mot toppen (561 moh). Vel oppe venter en storslått utsikt mot byen og Ryfylkeøyene.

 

Turleder Odd Inge Worsøe 97534269, Else Nygård

Oppmøte Mega Brueland kl 9.30

Eiganes gravlund kl.10.

Middels krevende

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Bli med 60+ på tur! 

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. 

Følg 60+ på Facebook

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Odd Inge Worsøe
  • Else Nygård