Rundtur om Solbjørgfjellet i Madland (739)

Fellestur

Dato
14. august kl. 09:30
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Søndagstur, Fjelltur,
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turkode
739

Opplev den flotte Madlandsheia med Solbjørgfjellet som et naturlig høydepunkt. Start fra øverste parkeringsplass i Madland og opp langs Fossbekken. Videre på god sti forbi ytre Fisketjørn og over lettgått lynghei inn til Maribakken. Her tar vi av stien og går opp på Solbjørgfjellet (728 moh)

Du møter opp på P-plass mellom Stavanger Stadion og Eiganes Gravlund kl. 9:30 og på nordre ende av p-plass ved Mega Brueland kl 10:00. Sammen kjører vi til turmålet. Turledere Odd Inge Worsøe 975 34 269 og Kari Fredriksen.
 

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Bli med 60+ på tur! 

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. 

Følg 60+ på Facebook

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Odd Inge Worsøe
  • Kari Fredriksen