Friluftstrimmen med STF 60+ på Storhaug (798)

Friluftstrimmen utvider tilbudet og starter med ny trening på Storhaug hver tirsdag formiddag! 

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Hvor tøff treningen blir - ja, det er opp til deg!

  • Hvor: På plenen ved treningsapparater nedenfor Rosendal sykehjem, Rasmus Risas gate 13. På grunn av arbeid på sykehjemmet er det ikke tilgjengelig parkering utenfor nå. Vi anbefaler å sykle, gå eller ta buss nr. 4, eventuelt finne parkering et stykke unna. 
  • Når: Hver tirsdag kl. 09.30-10.30.
  • Hva: Øvelser i det fri tilpasset den enkelte.
  • Hvordan: Sammen med fysisk trener fra Stavanger Idrettsklinikk.
  • Ta med: Treningstøy etter været, matte eller sitteunderlag, drikkeflaske og turkopp med egen drikke.
  • Avmelding: må skje senest 24 timer før trening. Kan du ikke delta, eller ikke er i form til å delta så send avmelding til brita@stf.no slik at de på ventelisten kan få tilbud om gratis trening. 

Etter treningen samles vi i gruppe for en kopp kaffe og et godt drøs. Vår turvert fra Stavanger Turistforening stiller med kaffe. På grunn av smitteverntiltak er det viktig at KUN verten serverer kaffe. Ta med medbrakt kopp.

Våre planlagte aktiviteter og fellesturer vil gjennomføres med nødvendige smitteverntiltak. Alle våre fellesturer med overnatting fram til 12. januar, må dessverre avlyses. Dagsturer utendørs kan fortsatt gjennomføres med smitteverntiltak, og maks antall deltakere her er 20 personer inkludert turleder. Det er obligatorisk påmelding på turene, slik at vi har kontroll på maks antall deltakere. Når du deltar på våre aktiviteter er det viktig at du følger rådene fra Folkehelseinstituttet:

  • Hold en meter avstand til andre
  • Rengjør hendene godt og ofte med såpe eller bruk alkoholbasert hånddesinfeksjon og husk god hostehygiene.
  • Bruk munnbind i de tilfellene hvor det ikke er mulig å holde en meter avstand. Husk å ta med eget munnbind.
  • Hold deg hjemme hvis du er syk

Vi har også et tilsvarende trimtilbud på Mosvangen og på Gramstad i Sandnes. Her finner du en kalender med alle friluftstrimmene

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi krever påmelding for å delta, og har et begrenset antall plasser. Meld deg på oppe til høyre. Vi følger DNTs smitteverninstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her.

Trimmen er ikke lenger støttet av tilskuddsmidler. 

Pris medlem / Ikke medlem 40,-/ 80 

Du kan bli DNT medlem  her

Vel møtt!

Arr: Stavanger Turistforening 60+ og Stavanger idrettsklinikk

 

Friluftstrimmen med STF 60+ på Storhaug (798)

Friluftstrimmen utvider tilbudet og starter med ny trening på Storhaug hver tirsdag formiddag!  Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. ...

Kontaktinformasjon: