Friluftstrimmen med STF 60+ på Storhaug (798)

Arrangement

Dato
18. januar kl. 09:30 - 10:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Arrangement, Medlemsmøte, Senior, Lavterskel, Stf 60+, Friluftstrimmen
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+ , Stavanger idrettsklinikk
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
798
Dette arrangementet er over!

Friluftstrimmen utvider tilbudet og starter med ny trening på Storhaug hver tirsdag formiddag! 

Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Hvor tøff treningen blir - ja, det er opp til deg!

  • Hvor: På plenen ved treningsapparater nedenfor Rosendal sykehjem, Rasmus Risas gate 13. På grunn av arbeid på sykehjemmet er det ikke tilgjengelig parkering utenfor nå. Vi anbefaler å sykle, gå eller ta buss nr. 4, eventuelt finne parkering et stykke unna. 
  • Når: Hver tirsdag kl. 09.30-10.30.
  • Hva: Øvelser i det fri tilpasset den enkelte.
  • Hvordan: Sammen med fysisk trener fra Stavanger Idrettsklinikk.
  • Ta med: Treningstøy etter været, matte eller sitteunderlag, drikkeflaske og turkopp med egen drikke.
  • Avmelding: må skje senest 24 timer før trening. Kan du ikke delta, eller ikke er i form til å delta så send avmelding til brita@stf.no slik at de på ventelisten kan få tilbud om gratis trening. 

Etter treningen samles vi i gruppe for en kopp kaffe og et godt drøs. Vår turvert fra Stavanger Turistforening stiller med kaffe. På grunn av smitteverntiltak er det viktig at KUN verten serverer kaffe. Ta med medbrakt kopp.

 

Vi har også et tilsvarende trimtilbud på Mosvangen og på Gramstad i Sandnes. Her finner du en kalender med alle friluftstrimmene

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi krever påmelding for å delta, og har et begrenset antall plasser. Meld deg på oppe til høyre. Vi følger DNTs smitteverninstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her.

Trimmen er ikke lenger støttet av tilskuddsmidler. 

Pris medlem / Ikke medlem 40,-/ 80 

Du kan bli DNT medlem  her

Vel møtt!

Arr: Stavanger Turistforening 60+ og Stavanger idrettsklinikk

 

Friluftstrimmen med STF 60+ på Storhaug (798)

Friluftstrimmen utvider tilbudet og starter med ny trening på Storhaug hver tirsdag formiddag!  Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. ...

Kontaktinformasjon: