KYRKJEFJELLET, BJERKREIMS PREIKESTOL (713)

Fellestur

Dato
24. april kl. 09:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Søndagstur, Senior, Fjelltur,
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turkode
713
Dette arrangementet er over!

 

Fra ca 300moh til 517moh og en fantastisk utsikt fra toppen av fjellet. Rundturen starter ved parkeringsplassen på Birkeland 200 - 300 meter fra siste gård. Lettgått rundtur med enkelte bratte partier.

Frammøte: P-plass mellom Stavanger stadion og Eiganes gravlund kl 9:30, nordre ende av p-plass ved Mega Brueland kl 10:00. Turleder: Gro Roalkvam, 979 87 287 og Elsa Andersen

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. En trenger ikke ha egen bil for å være med oss på tur. 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Gro Roalkvam
  • Elsa H. Andersen