Nedre Maudal til Trollakyrkja(770)

Fellestur

Dato
18. september kl. 08:00
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Sprektur, Søndagstur, Fjelltur,
Arrangører
Stavanger Turistforening, STF 60+
Turkode
770

Vi starter fra den nye parkeringen i nedre Maudal og bratt opp, men god sti langs fossen og til 600 moh. Her vil man få flott utsikt over Maudal. Terrenget flater nå ut og blir mer høyfjellsterreng. Lett stigning mot målet, Trollakyrkja. Her oppe vil man få en fantastisk utsikt ned til Maudal og mot Lanes. Videre går vi ned til Spiret som bare er helt magisk med stupbratte fjell med et spir som må være noe av det villeste vi har i området vårt. Returen går ned samme vei som vi kom. Turen tar ca. 3 timer opp og 2 timer ned

Dato 18.september 2022

Oppmøte: Eiganes kl. 08.00, Maxi 08.30, Byrkjedalstunet 09.30

Pris for parkering nedre Maudal kr 50, Vipps

Turleder: Kjell Asbjørn Olsen 

Husk å ta på gode klær og fjellsko. Ta med med niste og termos. En god rast er en naturlig del av turen. 

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Bli med 60+ på tur! 

60+ er Stavanger Turistforenings seniortilbud. En svært aktiv gjeng med frivillige ildsjeler arrangerer turer og møter gjennom hele året, fra månedlige medlemsmøter og dagsturer til overnattingsturer. Her finner du en oppdatert turkalender for 60+.

Tilbudet er tilrettelagt for de over 60, men turene er selvfølgelig også åpne for folk i alle aldre som ønsker seg en hyggelig tur i rolig tempo. En trenger ikke ha egen bil for å være med oss på tur. 

Følg 60+ på Facebook

 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Kjell Asbjørn Olsen