Ung på Tur - Fargerikt sommereventyr i magiske Lysebotn (551)

Fellestur

Fra dato
20. mai kl. 15:30
Til dato
22. mai kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom, Utviklingshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Ungdom, Dnttilrettelagt, Ungpåtur, Lavterskel, Lysefjorden, Lysefjordenturisthytte
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turkode
551
Dette arrangementet er over!

Dette er årets første UNG PÅ TUR vår/sommertur og vi gleder oss!

Drømmer du om regnbuehytta i Lysebotn – hvor du kan SUP`e, bade eller ta kanoen på en tur i fjorden midt mellom råskap av fjell du sjeldent ser maken til? Eller trives du best hengende mellom to påler på tunet med en god bok, en brus og svette pailabber etter en deilig tur i trivelig selskap mens du venter på middagen skal bli servert? Her vil det være garanti for kubb, nydelige omgivelser, farger, mestring, latter, vennskap og god mat! Vær tidlig ute med påmelding til denne vårturen utenom det vanlige! Ledsagere er også hjertelig velkommen. For ungdom / unge voksne med utviklingshemming, autisme eller lignende funksjonsnedsettelse i alderen 16-30 år som fortsatt har behov for litt ekstra trygghet i form av voksne ledere til stede. Må ha vært med på våre månedlige torsdagsturer tidligere for å delta på overnattingsturene. De finner du ved å søke på «556» på stf.no.

Vi reiser med båt fra Lauvvik til Lysebotn fredag ettermiddag. Oppmøte blir noe tidligere (mer informasjon kommer), og hjem fra Lysebotn med båten rundt kl 15.30 på søndag ettermiddag.

Hvem er denne turen for?
Turen er tilrettelagt for ungdom (fra 16år) og unge voksne med lettere utviklingshemming, autisme eller annen kognitiv funksjonsnedsettelse. Dersom du har behov for hjelp i daglige gjøremål eller behov for ledsaging som innebærer kroppskontakt må du ta med egen ledsager. Viktig at ledsager melder seg på.

Fra kaien til hytta er det ca 200m med asfaltert vei, og mulighet for å låne tralle eller få hjelp med bagasje. Toaletter finnes på egne rom eller i fellesområdet. Vi sover på fellesrom og sovesal med blant annet køysenger. Vi har et HC rom tilgjengelig. Vennligst spesifiser nøye om du har behov for tilrettelegging. 

Påmelding

Mulig for påmelding fra 10.12.22
Klikk på "Meld deg på!" knapp til høyre.  I tillegg, ber vi alle deltagere om å fylle ut deltagerskjema (blir sendt i bekreftelsesepost ved påmelding).
Ledsagere eller familiemedlemmer skal også melde seg på - bruk rabattkode LEDSAGER (50% rabatt)

Planleggingsmøte
Dato kommer

Pris
Medlem i DNT 1250 kr / ikke-medlem 1750 kr. Ledsagere - bruk rabattkoden LEDSAGER ved påmelding.
Prisen inkluderer overnatting, transport, alle måltider, turledelse, evt. ledsager og administrasjon. Snacks medbringes av den enkelte. 
Turen er subsidiert med tilskuddsmidler fra Bufdir, Stavanger Kommune, og Stiftelsen DAM.
Har du lyst å delta på turen men har dårlig råd, kan du søke om økonomisk støtte. Ta i så fall kontakt med Beate (beate@stf.no, tlf 41402817).

Pakkeliste
Vi viser til DNTs pakkeliste for sommerturer. Trenger du utstyr til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter på Kannik.  

Vilkår for deltakelse
For å delta på turen må du ha deltatt på en eller flere "UNG på TUR" torsdagsturer. Her finner du turene for 2022. Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Spørsmål?
Lurer du på om dette er noe for deg? Har du spørsmål ellers om turen? Ta kontakt med Beate Eikemo, beate@stf.no, tlf 41402817.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer i DNT. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

Andre DNT Tilrettelagt turer og aktiviteter
Se www.stf.no/dnt-tilrettelagt og følg oss på Facebook.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Morten Abrahamsen
  • Eirill Songstad Seim
  • Pål Skeggs
  • Beate Eikemo