Kosebamsetur til Børsteinen (305)

Fellestur

Fra dato
10. september kl. 13:00
Til dato
11. september
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Arrangører
Stavanger Turistforening, Barnas Turlag Stavanger
Turkode
305

Et ekte villmarkseventyr på høyfjellet! Bli med på denne flotte, men ikke så krevende turen til Børsteinen. En av våre mest tilgjengelige turisthytter.

Børsteinen ligger fint til på høyfjellet mellom Ådneram og Lysebotn. Turen inn er ca 1 km i lettgått terreng. Den passer ypperlig som første tur på fjellet for de minste, med overnatting på DNT-hytte.

Vi treffes på parkeringen lørdag kl 13:00 og går sammen inn til Børsteinen(ca 2 t kjøring fra Stavanger). Vel inne på hytta, etter at rommene er fordelt, blir det aktiviteter for barna ute etter ønske. Kanskje noen vil prøve fiskelykken, spille spill, grille pølser eller gå liten tur i nærområdet. Bading for de barskeste er også mulig. På kvelden lager vi fellesmiddag og fordeler oppgavene blant oss voksne.

Søndag spiser vi frokost og vasker ut hytta mens barna leker og koser seg. Vi returnerer tilbake til bilene i 12 tiden. Turleder handler inn til middag lørdag kveld og fordeler byrden på å bære inn til hytte på de voksne ved parkeringen. Ved spesielle allergier må deltaker informere turleder. Niste lørdag og frokost søndag tar deltakeren med selv. Vi planlegger grille hvis været tillater det på lørdagen, så ta gjerne med litt pølser til dette.

Turledere: 

Maren Gramstad Larsen: 93099168

Anders Lindaas Bringedal: 92428786


Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Kristine Helland, på e-post kristine@stf.no 

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre Barnas Turlag arrangementer

Følg oss på Facebook

Merk det er mulig å søke støtte om subsidierte deltakerplasser

 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Anders Lindaas Bringedal
  • Maren Gramstad Larsen