Senhøst i Bjerkreimsheiene (547)

Fellestur

Fra dato
14. oktober kl. 15:00
Til dato
16. oktober
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Topptur, Hyttetur, Fjelltur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
547

Bli med på en flott høsttur inn i Bjerkreimsheiene. Denne spennende, flotte fjellturen går i nydelig terreng fra Skreå til Tommansbu og Støle.

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg og våre turlederne har vi innført krav om påmelding på alle våre turer. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. Alle deltakere har selv ansvar for å holde god nok avstand til andre turdeltakere. Er du ikke i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikke delta. Takk for hjelpen.

Avreis og transport:
Avreise fra Stavanger Turistforening Olav V gate 18, 4001 Stavanger fredag ettermiddag, 15:30 med private biler. Detaljene for selve turen, avreise/oppmøte avtales på planleggingsmøtet.

Planleggingsmøte: 
Tursenteret kl. 17:00, Tirsdag 11. Oktober

Dag 1: 
Inn til Tomannsbu fredagskveld via Raunlistøen og over Perskvæven.

Dag 2: 
Fra Tomannbu til Støle . En dag i spennende og flott terreng. Etter å spist frokost, går vi litt merket løype til Vassvollvatnet. Derifra en topptur, eller to, med flott utsikt på veien til Støle hytta. Etter en flott lang dag ute, blir det godt med en god fellesmiddag, og en kjekk aften i lag.

Dag 3:

Etter frokost og utvask drar turen ut igjen fra Støle via merket løype. En flott tur opp Øyestøldalen over Trongane, så videre ned Skreådalen. Trygt fremme ved bilene på Skreå blir det retur til Stavanger.

Turledere:
Margaret Åsly (45272695), og Gaute Njå. 

Priser:
Voksen medlem/ ikke medlem: Kr 900 / kr 1300. 

Hva dekker prisen:
Turledelse, overnatting og middag som lages på hytta, samt admin. Frukt, niste, tørrmat, termos, etc. må en ta med selv. Kostnad ved kjøring dekkes av passasjerene i hver bil iht fordeling på planleggingsmøtet.

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Se DNTs pakkeliste for sommerturer. Alle deltakerne må ha godt utstyr for ferdsel i høyfjellsterreng. Det inkluderer blant annet hodelykt med nok lysstyrke og batterikapasitet. Nødvendig utstyr avtales på planleggingsmøtet.

Krav til deltakerne: 
Turen graderes til mellom middels og krevende. Den passer for middels til erfarne turgåere; voksne og ungdom som liker høyfjellsterreng. Deltakerne må være i fysisk form til å kunne bære egen sekk samt fellesutstyr hele turen.

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Senhøst i Bjerkreimsheiene (547)

Bli med på en flott høsttur inn i Bjerkreimsheiene. Denne spennende, flotte fjellturen går i nydelig terreng fra Skreå til Tommansbu og Støle. For at denne aktiviteten skal være trygg for ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Gaute Njå
  • Margaret Åsly