Opplev Frafjordheiene i høstfarger (544)

Fellestur

Fra dato
16. september kl. 14:00
Til dato
18. september
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Hyttetur, Fjelltur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Voksengruppa STF
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
544

Hvilken bedre tid enn dette har vi for å oppleve hva Frafjordheiene har å by på. Et område så bynært, men også så vilt. Vi går innom innlagte topper underveis, men nyter gode netter med søvn på Langavatn og Sandvatn.

Avreis og transport:
Avreise fra Stavanger Turistforening Olav V gate 18, 4001 Stavanger fredag ettermiddag. Detaljene for selve turen, avreise/oppmøte avtales på planleggingsmøtet.

Planleggingsmøte: 
Digitalt på teams onsdag 14. september kl. 19:30

Dag 1: 
Vi kjører til Hunnedalen og parkerer bilene på Høgaleitet. Herfra tar vi taxi til Lysevegen og Stølsdalen og går den korte turen inn til Langavatn. Her blir det fellesmiddag og overnatting.

Dag 2:
Etter en god frokost, utvask av hytta, bærer turen opp Strålaus og Strålausheia , flotte topper over 1142 og 1140 moh før turen fortsetter nedover  til Sandvatn hytten for fellesmiddag og overnatting.

Dag 3:
Etter frokost og utvask så bærer turen over enda ei hei, denne gangen Stuteheia og 1078 moh toppen. Videre går turen nedover mot Kringlekveven, og tilslutt Høgaleitet hvor bilene stå.

Turledere:
Margaret Åsly (45272695), og Gaute Njå

Priser:
Voksen medlem/ ikke medlem: Kr 900 / kr 1300. 

Hva dekker prisen:
Turledelse, taxi, overnatting og middag som lages på hytta, samt admin. Niste, tørrmat, termos, etc. må en ta med selv. Kostnad ved kjøring dekkes av passasjerene i hver bil iht fordeling på planleggingsmøtet.

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Se DNTs pakkeliste for sommerturer. Alle deltakerne må ha godt utstyr for ferdsel i høyfjellsterreng. Det inkluderer blant annet hodelykt med nok lysstyrke og batterikapasitet. Nødvendig utstyr avtales på planleggingsmøtet.

Krav til deltakerne: 
Turen graderes til mellom middels og krevende. Den passer for middels til erfarne turgåere; voksne og ungdom som liker høyfjellsterreng. Deltakerne må være i fysisk form til å kunne bære egen sekk samt fellesutstyr hele turen.

Vilkår for deltakelse på fellesturer: 
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Opplev Frafjordheiene i høstfarger (544)

Hvilken bedre tid enn dette har vi for å oppleve hva Frafjordheiene har å by på. Et område så bynært, men også så vilt. Vi går innom innlagte topper underveis, ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Margaret Åsly
  • Gaute Njå