Klart det går! - Lørdagstur for voksne - Kongevegen, Obrestad (558)

Fellestur

Dato
2. april kl. 09:30 - 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Lavterskel, Klartdetgår, Dnttilrettelagt
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turkode
558

Klart det går! - Lørdagstur for voksne.

Er du glad i å gå tur men går litt saktere enn "folk flest"? Eller trenger du turledsager for å være med på tur? Første lørdag i måneden arrangerer vi Klart det går tur for voksne med fysisk funksjonsnedsettelse. Frivillige turledsagere vil hjelpe deg som har en synshemming, dårlig balanse eller trenger en hjelpende hånd av en eller annen grunn. Flere av våre ledsagere har tatt ledsagerkurs i regi av Blindeforbundet. Har du barn eller familiemedlemmer som ønsker å være med, så er de hjertelig velkommen!

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turledere jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrense gruppestørrelsen og krever påmelding for å kunne delta. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. For å melde deg på, send epost til beate@stf.no – se mer info lengre ned på siden. 

Turmål - Kongevegen og åpent hav

Vi møtes på STF/Jernbanelokket klokken 09.30 eller Ruten i Sandnes klokken 10.00, og kjører til Obrestad havn. Herfra følger vi Kongevegen sørover langs åpent hav mot Grødaland. Etter et par timer tar vi en god pause, før vi snur og går nordover tilbake til bilene. Varighet 4-5 timer.

Pris: Turtilbudet er gratis. Ved kjøring bidrar/VIPPSER alle deltakere 3kr/km til sjåfør.

Påmelding:
Via epost til Beate Eikemo (beate@stf.no) eller direkte til turleder - vennligst send fullt navn, mobilnr, en kommentar om behov for ledsager (evt. annen tilrettelegging) og om du har egen bil. Dersom man skal ha med egen ledsager eller familiemedlemmer, vennligst send navn og mobilnr på disse også.

Viktig! Påmeldingsfristen er LØRDAG 26. mars men meld deg gjerne på så tidlig som mulig. Dette for at vi må planlegge logistikk og kan skaffe ledsagere til alle som trenger det.

Godt å ha på kroppen og i sekken:

Klær etter vær (vind og vanntett), evt brodder, vann, gode sko, sitteunderlag, gjerne litt ekstra nistemat og gjerne noe varmt på termosen.

Husk personlig smittevernsutstyr til evt samkjøring eller kollektiv transport.

Ønsker du låne utstyr av oss som gåstav, bambusstav, ledsagerbøyle (U-Go), brodder eller lignende - kontakt Beate eller en av turlederne så snart som mulig! 

Turleder : Guro Waksvik

 

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Guro Waksvik