Klart det går! - Lørdagstur for voksne til Hellvik, Egersund (558)

Fellestur

Dato
8. januar kl. 09:50 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Dnttilrettelagt, Klartdetgår, Lavterskel
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT Tilrettelagt STF
Turkode
558
Dette arrangementet er over!

Klart det går! - Lørdagstur for voksne.

Er du glad i å gå tur men går litt saktere enn "folk flest"? Eller trenger du turledsager for å være med på tur? Første lørdag i måneden arrangerer vi Klart det går tur for voksne med fysisk funksjonsnedsettelse. Frivillige turledsagere vil hjelpe deg som har en synshemming, dårlig balanse eller trenger en hjelpende hånd av en eller annen grunn. Flere av våre ledsagere har tatt ledsagerkurs i regi av Blindeforbundet. Har du barn eller familiemedlemmer som ønsker å være med, så er de hjertelig velkommen!

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turledere jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrense gruppestørrelsen og krever påmelding for å kunne delta. Vi følger DNTs smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet, du kan lese mer om denne her. For å melde deg på, send epost til beate@stf.no – se mer info lengre ned på siden. 

Turmål - Hellvik, Egersund (med tog)

Dette blir en fantastisk kjekk start på året, og vi gleder oss til å invitere til vakre Hellvik - forhåpentligvis i nydelig vinterdrakt og sporsnø!

Vi møtes på Jernbanelokket STF klokken 09:40, og tar toget som går 09:54 fra Stavanger (10:10 fra Sandnes). Selvfølgelig svært viktig at dere møter presis. 

Billetter - Viktig : bestilles hos VY (trykk her)

Pris: Turtilbudet er gratis å delta på. Evt kostnad gjelder kun for togbillett tur/retur Egersund.

Påmelding:
Via epost til Beate Eikemo (beate@stf.no) eller direkte til turleder - vennligst send om du møter i Stavanger eller Sandnes togstasjon,fullt navn, mobilnr, en kommentar om behov for ledsager (evt. annen tilrettelegging) og om du har egen bil. Dersom man skal ha med egen ledsager eller familiemedlemmer, vennligst send navn og mobilnr på disse også.

Viktig! Påmeldingsfristen er MANDAG 3. januar men meld deg gjerne på så tidlig som mulig. Dette for at vi kan skaffe ledsagere til alle som trenger det.

Godt å ha på kroppen og i sekken:

Klær etter vær (vind og vanntett), evt brodder, vann, gode sko, sitteunderlag, gjerne litt ekstra nistemat og gjerne noe varmt på termosen.

Husk personlig smittevernsutstyr til evt samkjøring eller kollektiv transport.

Ønsker du låne utstyr av oss som gåstav, bambusstav, ledsagerbøyle (U-Go), brodder eller lignende - kontakt Beate eller en av turlederne så snart som mulig! 

Turleder : Elisabeth (elisabetholsen@lyse.net) & Håvard (fotturisten@outlook.com)

 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Håvard Hansen
  • Elisabeth Olsen