Moslifjell

Fellestur

Dato
26. juni kl. 09:30 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Topptur, Moslifjell
Arrangører
Stavanger Turistforening, Sandnes Turlag
Turkode
1524
Dette arrangementet er over!

Vi parkerer på parkeringsplassen ved Prekestolhytta. Når alle er klar - ferdig, starter vi på samme sti som alle turistene som vil besøke Prekestolen. 
Heldigvis er dette bare ett kort stykke, så tar vi av til Moslifjellet, turistforeningens eget fjell. Stien går langsetter en flott, storsteinet  sidemorene som viser at Lysefjordbreen i en periode lå her. Turen går med jevn stigning og mot toppen er vi i barskt høyfjellsterreng.

På toppen kan det være mye vind, uansett hvordan været er når vi starter. Men det er jo sommertemperatur, for en håpe. Vi finner oss en lun pauseplass og finner ut om vi går ned via Pikkhammeren eller følger merka sti ned igjen.

Må nok beregne 4 t.på turen  + kjøring.

Turledere:
Else Nygård, elseny@hotmail.com, tlf. 91827892
Kristin Mæland, tlf. 41520149

Oppmøte: Eiganes Gravlund kl  09.30.Om noen av deltakerene ønsker å kjøre Lauvik-Oanes, vennligst gi beskjed til en av turlederene på forhånd.

Samkjøring: Om vi er 4 stk.i hver bil, vil turen komme på  kr 150 - 200 samme hvilken vei vi tar. De som sitter på, deler på sjåførens utgifter (bensin og bompenger/ferje). Parkeringsavgift på Preikestolen Basecamp kr. 250,- pr bil kommer i tillegg.

Pris:  Gratis for medlemmer i DNT, 40 kr for de som ikke er medlem.

Husk å melde deg på turen.

Kontaktinformasjon:

  • Sandnes turlag

Turledere:

  • Else Nygård
  • Kristin Mæland