Pizzatur til Bakken gård med DNT ung (417)

Fellestur

Fra dato
16. september kl. 15:30
Til dato
18. september
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Høsttur, Hyttetur, Ungdomstur
Arrangører
Stavanger Turistforening, DNT ung Stavanger
Turområde
Ryfylkeheiane (se kart)
Turkode
417

Bungiorno! Med fire oster i sekken, salami i baklommen og mel i blikket tar DNT-ung deg med til Lysefjordens egen riviera! Italia kan gå og legge seg når denne gjengen klasker deigen på benken og legger ved i pizzaovnen. Og pizzastykkene er ikke det eneste som skal skli ned. Har du prøvd vannsklia av berg og mose i  Skurvedalens eget badeland? DEN er det futt i! Det er ingenting å lure på - meld deg på og bli med på den ultimate koseturen til det mest sjarmerende stedet i Lysefjorden!

Aldersgrense
15-19 år

Planleggingsmøte

Tirsdag 13.september kl 18.00 i tursenteret i Olav Vs gate 18, Stavanger.

Program

Dag 1

Vi møtes i Stavanger, utenfor STFs lokaler i Olav Vs gate 18. Vi kjører fra tursenteret kl 15.30 til Lauvvik og tar derfra hurtigbåten til Bakken (det er mulig å møte gruppen på Lauvvik, eventuelt på båten for de som vil ta båten fra Forsand). Fra kaien går vi den nokså bratte stien på omtrent 30 minutter opp til hyttetunet. Der lager vi den tradisjonelle DNT ung tacoen og koser oss resten av kvelden!

Dag 2

Vi står opp og bruker dagen på kjekke aktiviteter, tur og bading for de som ønsker :) Når det begynner å nærme seg kveld lager vi supergode pizzaer og steker de i den vedfyrte pizzaovnen ute! Dette blir nok den beste pizzaen du har smakt! Vi koser oss før vi beveger oss i seng.

Dag 3

Vi spiser fellesfrokost og pakker sammen tingene. Etterpå vasker vi ut av hytten og begynner å bevege oss ned til kaien igjen. Derfra tar vi båten til Lauvvik, hvor vi blir hentet med buss og kjørt tilbake til byen.

Vi tar forbehold om at det kan bli endringer i programmet!

Viktig informasjon

Pris
Medlem i DNT / ikke medlem
600 kr / 800 kr

Prisen dekker
Prisen inkluderer transport, middag, turledere, og overnatting. Frokost, lunsj og snacks medbringes av den enkelte.

Pakkeliste

Vi viser til DNTs pakkeliste for sommerturer. Se også DNTs film med tips om hvordan pakke sekk sommer. Husk at turen går høsten, og det kan bli kaldt og surt på fjellet. Det er lurt å ha med både lue, votter og en skikkelig varm jakke. 

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no. Husk at det er ikke er nødvendig å kjøpe nytt utstyr for alle slags aktiviteter! Tenk på miljøet og kjøp brukt, lån eller lei utstyr. Miljøvett er fett! Ta gjerne kontakt med oss hvis det er utstyr du trenger som ikke finnes på Frilager. Det pleier å ordne seg. 

Spesielle behov
Vi ber om at deltakere med sykdommer eller matintoleranser som kan påvirke turen gi beskjed om dette i kommentarfeltet ved påmelding.    

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

 
Generell informasjon

Booking
For booking klikk på «Meld deg på!» knappen oppe til høyre på denne siden.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med Tale Klingsheim på tale@stf.no

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.  

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre DNT ung arrangementer 
DNT ungs program

Følg oss på Facebook og Instagram

 

Pizzatur til Bakken gård med DNT ung (417)

Bungiorno! Med fire oster i sekken, salami i baklommen og mel i blikket tar DNT-ung deg med til Lysefjordens egen riviera! Italia kan gå og legge seg når denne gjengen ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Emma Bugge Gjerdevik
  • Kristine Bosch