Gratis førjulseventyr for hele familien på Gramstadtunet

Dette arrangementet er over!

Velkommen til magisk førjulsstemning, hver søndag i adventstiden på Gramstadtunet. Her kan både liten og stor glede seg til en dag fylt med kjekke utendørsaktiviteter som garantert vil gi dere et avslappende avbrekk og gode minner sammen i en ellers så hektisk førjulsinnspurt. Vi kan friste med koselig besøk av miniatyrhestene fra NRK Super, eventyrstund i piltrehytta ved Gramstadtjern, spektakulær aktivitet sammen med sjonglørene Flaks og mulighet til å kjøpe verdens beste nissegrøt tilberedt av nissene på låven.

Du kan trygt besøke Gramstadtunet og aktivitetene her vil foregå med nødvendige smitteverntiltak. Det vil bli adgangskontroll, slik at det ikke er mer enn 20 gjester inne i låven om gangen. Hver søndag er det kjekke gratisaktiviteter utendørs og mulighet til å spise nissegrøt, både innendørs med god avstand og utendørs. Husk å forhåndsbestille bord til nissegrøt, siden det nå blir et begrenset antall gjester som kan spise samtidig. Du kan også leie trygge og store lokaler til ditt private arrangement.

Søndag 28. november - Denne søndagen kan dere få oppleve en fantastisk oppvisning av sjonglørene fra Flaks og prøve å sjonglere selv. Det blir også mulighet til å kjøpe verdens beste nissegrøt av nissefar, eller nissemor på låven.

Søndag 5. desember - Miniatyrhestene kommer til Gramstad! Her kan du få kose med selveste kjendisføllet Tulla og resten av flokken fra NRK Super. Det blir fotobås med hestene hvor dere kan forevige minnene sammen med de skjønne hestene. Nissene serverer nissegrøt på låven til de som har lyst å kjøpe dette.

Søndag 12. desemberMagisk eventyrstund med Marianne Stenerud i Piltrehytta nede ved Gramstadtjern kl.12 og kl.13. Vi møtes på fremsiden av låven ved turveien og går samlet med en frivillige fra STF kl 11:45 og 12:45. Ha gjerne med eget sitteunderlag, vi har også noen til utlån. Etter den fine eventyrstunden som varer i 20 min. kan dere kjøpe nissegrøt på låven.

Søndag 19. desember - Miniatyrhestene kommer til Gramstad! Her kan du få kose med selveste kjendisføllet Tulla og resten av flokken fra NRK Super. Det blir fotobås med hestene hvor dere kan forevige minnene sammen med de skjønne hestene. Sultne mager kan fylles med herlig nissegrøt, som selges på låven under arrangementet.

Aktivitetene er gratis og tilrettelagt for rullestolbrukere. 

Har du spørsmål til et av utendørsarrangementene, send gjerne en epost til beate@stf.no.

________________________________________________

Juleaktivitetspakke for barn

Vi lager til en spennende aktivitetspakke for barn til kr 50. Denne inneholder naturbingo (til turen), utstyr til juleverksted og en søt overraskelse eller tre :-)
For å sikre seg juleaktivitetspakke, er det mulig å forhåndsbestille ved å betale via Vipps på nr. 716178. Kvittering i Vipps vises ved henting av aktivitetspakker på låven. 

Forhåndsbooking av bord til Nissegrøt på Friluftslåven

Hvis dere vil sikre dere plass så er det mulig å booke bord på forhånd. Dere booker på den datoen og klokkeslettet som passer best for dere og får disponere bordet i 45 minutt. 

Bordreservasjon på Friluftslåven

Pris på grøt på låven

Ved forhåndsbooking betaler dere for grøt med tilbehør inkludert saft og pepperkaker:

Voksen, medlem kr 65 / ikke medlem kr 80
Barn 0-12, medlem kr 40 / ikke medlem kr 50

Kaffe, te, kakao, brus, is, snacks og andre varer kan kjøpes utenom.
Vi har et lite utvalg av varer som er kjekke julegavetips, inkludert 150 Turer!

Har du spørsmål til bordreservasjon på Friluftslåven (Nissegrøt), send gjerne en epost til bestyrergramstad@stf.no (Mona).