Singel på fjellet 25 - 40 år topptur-edition (2006) - 4 ledige plasser!

Fellestur

Fra dato
13. mai kl. 18:00
Til dato
15. mai kl. 14:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Singeltreff, Singelpåfjellet, Singeltur
Arrangører
Stavanger Turistforening, Haukeliseter fjellstue
Turkode
2006
Dette arrangementet er over!

4 ledige plasser! Påmelding direkte på e-post til info@haukeliseter.no

Lei av å sveipe hit og dit på mobilen for å finne drømmepartneren? Hva med å heller teste dating over tregrensen kombinert med toppturer i vakker natur, god mat og likesinnede? 

Singel på fjellet er en superpopulær klassiker på Haukeliseter fjellstue. Er du mellom 25 og 40 år, singel og glad i fjell og toppturlivet? Da er dette arrangementet perfekt for deg. Helgen byr på toppturer i storslagent miljø, hygge rundt bålet i lavvoen, nydelig høyfjellsmat, masse potensielle turvenner, og kanskje en fjellflørt?

Arrangementet starter fredag kveld med treretters middag etterfulgt av quiz og bli-kjent-leker. Etter frokost lørdag blir det topptur med turleder. Dagens turmål tilpasses vær og vind, men vi planlegger å være ute mellom 4 og 6 timer.  Etter en lang dag ute på ski blir det servert treretters middag før resten av kvelden tilbringes med sosiale aktiviteter i peisestuen. Søndag er det duket for ny topptur på 3 til 5 timer før hjemreise søndag ettermiddag.

Praktisk informasjon:

Aldersgrense: 25 – 40 år

Krav til forkunnskaper:  deltager bør ha noe erfaring med toppturer fra før av, men arrangementet passer like godt for ferskinger som for erfarne topptur-entusiaster 

Nødvendig utstyr: klær til å ferdes i vinterfjellet, toppturski, feller, staver, hjelm og skredutstyr. Anbefalt pakkeliste sendes deltager i god tid før arrangementet.

Priser:

Fjellrom: enkeltrom med eget bad og oppredde senger.

  • DNT medlem:                   4868 kroner
  • Ikke-medlem:                    5710 kroner

*500 kroner i rabatt ved delt rom. Vennligst oppgi ønske om delt rom og navn på den du skal dele rom med i påmeldingsskjema.  

Stabbursrom: del rom (1-6 personer) av enklere standard med køyesenger og tilgang til bad i Stabburskjelleren.

  • DNT medlem:                   3546 kroner
  • Ikke-medlem:                    4160 kroner

Prisen inkluderer: overnatting, frokost, niste, treretters middag fredag og lørdag, samt arrangement

Viktig informasjon ved bestilling av overnatting på stabbursrom: oppgi rabattkode «STABBUR2022» ved påmelding (i steg 2 under "Kontakt") for å få riktig pris og romtype.

Påmelding:

Velg «Meld deg på!» til høyre.

Avbestillingsregler

Kontaktinformasjon: